Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου


Μετά τις παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής σε Βόρειο Ελλάδα και Αττική ήρθε η ώρα της Δυτικής Ελλάδος.
Παρουσίαση υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλης ΜεσολογγίουΚόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής και αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Το Σάββατο 8/2 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Ραδιομέγαρο" στο Μεσολόγγι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!
Σάββατο 8/2, αίθουσα εκδηλώσεων "Ραδιομέγαρο" (Σταυροπούλου 31), 19:00, Ιερά Πόλη Μεσολογγίου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parousiash-upopshfiou-perifereiarchh-dutikhs-ellados-kai-upopshfiou-dhmarch#ixzz2sZ9gjZMF