Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η. Παναγιώταρος στην “Ακρόπολις”: «Θα δώσουμε μέχρι και τη ζωή μας για να ελευθερωθεί η πατρίδα!»

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο για την ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις".
- Κύριε Παναγιώταρε, είστε υποψήφιος για την Περιφέρεια της Αττικής. Είστε «Μέλος εγκληματικής οργάνωσης» σύμφωνα με το. «κατηγορητήριο». Είστε σχεδόν «υπόδικος» και με το ένα πόδι προφυλακισμένος. Τι θα γίνει με σας;
- Κύριε Σπίνο, κατ' αρχήν ποιος αποκαλεί «Εγκληματική Οργάνωση» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της Κλάπα και σία με τον ΔΗΜΑΡ- ίτη σύζυγο, που σε «ανοιχτή γραμμή» με τον υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου, προέβη σε σωρεία παρανομιών και παρατυπιών κατά την ανακριτική διαδικασία και παραβίασε ΟΛΑ τα θεμελιώδη δικαιώματα, όλως όσων απολογήθηκαν στο γραφείο της;
Ή το περίφημο «αδέκαστο δικαστικό σύστημα» Βουρλιώτη - Γκουτζαμάνη», όπου όπως αποδείχθηκε στην πορεία, όταν απολογούνταν ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, έπαιρναν «γραμμή» από τον Σαμαρά, ο οποίος έπαιρνε «γραμμή» από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Ντέιβιντ Χάρις. Σε ποια χώρα μωρέ γίνονται αυτά; Ποια «Δημοκρατία»; Ποιος «Νομικός Πολιτισμός»; Σε ποια χώρα της Ευρώπης οι δικαστικοί, δικάζουν ανάλογα με τα πολιτικά συμφέροντα του συζύγου τους ή του συγχωριανού τους; Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά. Και σιωπά, Δικηγορικός Σύλλογος και άλλες Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων! Αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα, Γη του Φωτός, τέτοια σκοτεινά σχέδια δεν κρατάνε. Οι Έλληνες πλέον ξέρουν. Οι κλέφτες του πλούτου του Ελληνικού λαού, εκείνοι που τον καταδίκασαν άνεργο, σε λίγο θα του πάρουν ΚΑΙ το σπίτι του, εκείνοι που έφαγαν τις μίζες και άφησαν τα χρέη έθαψαν την Ελλάδα, θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή. Γιατί καταγγέλλουμε και ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε! Υψώνουμε την φωνή και την σημαία της Πατρίδας και νοιαζόμαστε για τον Έλληνα. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! Να τι θα γίνει! Κάποια στιγμή θα σταματήσει η πολιτική μας ομηρία, κι εμένα και του Κασιδιάρη και του Μίχου, θα μας προφυλακίσουν δίπλα στους άλλους τιμημένους συναγωνιστές μας και στον Αρχηγό μας. Θα γίνουν εκλογές, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, και θα έχει γίνει ένα ακόμη παράδοξο στην ιστορία αυτού του τόπου. Φυλακισμένοι υποψήφιοι, θα γίνουν Δήμαρχοι και περιφερειάρχες, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!
- Πιστεύετε πως υπάρχει πολιτική πτυχή στην υπόθεση κατά της Χρυσής Αυγής;
- ΒΕΒΑΙΩΣ! Από όσα σας προανέφερα, οι του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», (ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και μετά και οι άλλοι) χειραγωγούν την δικαιοσύνη εναντίον του κόμματός μας, επιβεβαιώνοντας τον πολιτικό χαρακτήρα της υποθέσεως, επιδιώκοντας την ποινική μας δίωξη, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ, επιδιώκοντας ακόμη, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ Μας ΕΞΟΝΤΩΣΗ, (τυχαία έχουν απελευθερωθεί όσοι τρομοκράτες είχαν στοχοποιήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;) στηριζόμενοι σε πολιτικά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες, απλά και μόνο για να κερδηθεί, λίγος ακόμη χρόνος στην εξουσία.
- Κύριε Παναγιώταρε να σταθούμε λίγο στην υποψηφιότητά σας για την Περιφέρεια της Αττικής. Τι σας έκανε να θέλετε να εγκαταλείψετε την σιγουριά της Βουλής; Σας παρέχει ασυλία και εσείς θα είστε υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.
- Κύριε Σπίνο πρώτα - πρώτα η λέξη «ΑΣΥΛΙΑ» και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε αυτό το κοινοβούλιο είναι έννοιες ασύμβατες! (γέλια...). Δεύτερον, αλίμονο στην πατρίδα μας αν και οι Χρυσαυγίτες «θέλουμε την σιγουριά μας». Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πως δεν λειτούργησε έτσι; Τρίτον, δεν έχουμε σχέση με επαγγελματική και βιοποριστική πολιτική, με κομματικές σταδιοδρομίες, σιγουριές και άλλα τέτοια. Αν θέλαμε σιγουριά, θα καθόμαστε σπίτι μας ή θα συνεργαζόμαστε με το καθεστώς, «θα νερώναμε το κρασί μας», θα είμαστε εμπλεκόμενοι σε θέσεις και υπουργεία. Ειδικά από την ώρα που απειλήθηκε η ελευθερία μας. Τουλάχιστον, θα κοιτάζαμε αλλού, θα σφυρίζαμε «κλέφτικα». Αυτό ήθελαν να κάνουμε εξάλλου. Αλλά δεν υπολόγισαν καλά! Δεν θα δείξουμε «διαγωγή κοσμιωτάτη» απέναντι στους κλέφτες και τους απατεώνες! Ο Αρχηγός μας είναι φυλακή 5 μήνες τώρα μαζί με τους άλλους Βουλευτές, χωρίς να έχουν χαμηλώσει την ένταση της Ελεύθερης ψυχής τουςΔύο αδέρφια μας είναι στον ουρανό. Πώς εμείς θα μείνουμε σιωπηλοί; Μπροστά λοιπόν. Μέσα στην φωτιά του αγώνα. Είναι τιμή μου που επιλέχτηκα από τους συναγωνιστές μου γι' αυτή τη θέση.
- Τι περιμένετε να βρείτε στην Περιφέρεια;
- Το ΧΑΟΣ! Μαζική ανεργία, την διάλυση του παραγωγικού ιστού που θα είναι ένα σοβαρό θέμα, εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα και ανυπαρξία μεγάλων και μικρότερων έργων. Ο κ. Σγουρός και οι διαπιστώσεις του, αλλά και οι μεθοδεύσεις του στην διαχείριση των απορριμμάτων έχει κάνει την χωματερή Άνω Λιοσίων - Φυλής μια υγειονομική βόμβα για όλη την Αττική. Η ανυπαρξία εκτέλεσης μεγάλων έργων στην Αττική, η έλλειψη βιολογικών καθαρισμών στους δήμους της Ανατολικής Αττικής θα είναι πρόκληση στο χρονοδιάγραμμά μας. Ο Ασπρόπυργος, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα) είναι από τις πιο υποβαθμισμένες στην Ελλάδα. Στην περιοχή του Θριάσιου είναι εγκατεστημένες 670 βιομηχανικές μονάδες. Η περιβαλλοντική επιβάρυνση του Θριασίου αφορά ολόκληρη την Αττική, γιατί οι ρύποι της Ελευσίνας μεταφέρνονται, μέσω του αέρα και των νερών, σε όλο το λεκανοπέδιο όπου εκεί αθροίζονται με τους αστικούς ρύπους που προέρχονται από τα υπόλοιπα γειτονικά βιομηχανικά κέντρα.
- Στην περίπτωση που κερδίσετε στις εκλογές την περιφέρεια Αττικής, ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα επιδιώξετε να κάνετε στις περίφημες πρώτες 100 ημέρες;
- Δεν θέλω να πω ψέμματα, πως οι 100 ημέρες στην εποχή μας, είναι ενδεικτικό διάστημα για να πει κάποιος «κοιτάξτε ξεκίνησαν έργα». Όμως θα αξιοποιήσουμε ΑΜΕΣΑ το ανθρώπινο δυναμικό και τις όποιες υποδομές βρούμε, με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί ταχύτατα να επιτευχθεί ανάπτυξη, αντιστρέφοντας άρδην την εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει σήμερα η Αττική στο σύνολό της.
- Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Αττική. Πώς θα τους αντιμετωπίσετε;
- Στην περιφέρεια Αττικής μετά τον Μάιο του 2014 όσοι ξένοι κυκλοφορούν, θα πρέπει να έχουν έρθει ή για ολιγοήμερο τουρισμό, να έχουν βίζα ταξιδιωτική δηλαδή, ή αλλιώς να έχουν αντίγραφο κατάθεσης φορολογικής δήλωσης τουλάχιστον τον επίσημο καθιερωμένο μισθό του Υπουργείου Εργασίας Χ 12. Αλλιώς θα επιλαμβάνεται η αστυνομία για σύλληψη.
- Κύριε Παναγιώταρε έχετε επεξεργασμένο πρόγραμμα για την περιφέρεια;
- Επιγραμματικά οι τομείς που θα επικεντρωθούμε χωρίζονται σε τρεις ενότητες! Περιβάλλον και ποιότητα ζωής. Κοινωνική μέριμνα, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός, τοπική οικονομία και απασχόληση (ανεργία), παιδεία και δια βίου μάθηση. Η βασική μας επιδίωξη για τον Κεντρικό Τομέα θα είναι η αναβάθμιση του ρόλου του κέντρου της Αθήνας, όπου σε συνεργασία με τον άλλον Ηλία, τον Κασιδιάρη, από κοινού, ως δήμαρχος Αθηναίων ενώνοντας δυνάμεις, θα ζητήσουμε την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων και τον καθορισμό της πόλης, όπως πάντα ήταν μέχρι να την χάσουμε, ως αυτοτελούς τουριστικού προορισμού. Επίσης, θα ενισχύσουμε τον τριτογενή τομέα, ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Η Αθήνα αδειάζει από Έλληνες επιχειρηματίες και κατοίκους. Αυτό σταματά από την επόμενη μέρα. Θα χρειαζόντουσαν όλες οι σελίδες της εφημερίδας σας για σας περιγράψω κάθε λεπτομέρεια του προγράμματός μας. Είμαι σίγουρος, όπως άλλωστε το έχετε αποδείξει, θα μου ξαναδώσετε την δυνατότητα για μια συνέντευξη επί αυτών των λεπτομερειών.
- Κύριε Βουλευτά έχετε καταλήξει στην επιλογή των συνεργατών σας γι' αυτό το εγχείρημα; Θα ήθελα επίσης να μου πείτε με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή τους;
-  Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα κερδίσουμε γιατί έχουμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ψηφοδέλτια καταρτισμένα με γνήσιους αγωνιστές, με τίμια παιδιά, άλλους άνεργους και άλλους άξιους επαγγελματίες, τεχνοκράτες, που ζούσαν και ζουν με κόπο την ζωή τους, ξέροντας τις αγωνίες του Λαού και τις προσδοκίες του, γιατί ζουν μαζί με τον Λαό! Δεν ήταν για εμάς κριτήριο για να εντάξουμε κάποιον, το «μεγάλο και αναγνωρίσιμο όνομα» ώστε να μας «φέρει ψήφους», αλλά το πόσο πολύ νοιάζεται για τον τόπο του και την πατρίδα. Με αυτή τη λογική έχει στηθεί το ψηφοδέλτιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ».
- Το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών και σε αρκετά μεγάλο βαθμό και των δυτικών ΜΜΕ κατηγορούν συχνά την Χρυσή Αυγή για «νεοναζισμό». Ανησυχείτε μήπως κάθε σας απόφαση προσκρούει στην κρατική μηχανή, η οποία θα σας ελέγχει έτσι κι αλλιώς συνέχεια, ως προς την νομιμότητα των αποφάσεών σας;
- ΌΧΙ! Είναι καθοριστικό θέμα ΤΙΜΗΣ για τον κάθε Χρυσαυγίτη που θα αναλάβει οποιοδήποτε πόστο να λειτουργεί έτσι που να μην επιδέχεται διαβολής. Ας μας λένε "ναζί". Κλέφτες δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να μας πουν!
- Τα γεγονότα έχουν ήδη πάρει επικίνδυνη τροπή. Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, αντικατάστασης ή κάτι άλλο στην περίπτωση προφυλάκισής σας;
- Αστειεύεστε; Θα κατεβούμε κανονικότατα! Οι συναγωνιστές μου, ακόμη και αν προφυλακιστώ, θα κάνουν τον προεκλογικό αγώνα όπως πρέπει και όλα θα είναι μια χαρά! Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το βράδυ των εκλογών, είπαμε και πριν και θα δείτε που θα δικαιωθούμε: Οι Φυλακισμένοι υποψήφιοι, θα γίνουν Δήμαρχοι και περιφερειάρχες, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!
- Κ. Παναγιώταρε, πολλά ακούγονται σχετικά με τον Ηλία Κασιδιάρη όπου προαλείφεται για Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ποιες είναι οι σχέσεις του Κασιδιάρη με τον Αρχηγό σας κύριο Μιχαλολιάκο; Πώς είναι το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα και στα όργανα του Κινήματος;
- Έχουν κατανοήσει πως δεν μπορούν με τίποτα να μας σταματήσουν. Γι' αυτό και οι επιθέσεις είναι σαν το μίσος τους. Αβυσσαλέες. Και γίνονται με όλα τα μέσα που διαθέτουν και σε εθνικό δίκτυο. Από μικρά και μεγάλα κανάλια. Και βέβαια στο παρελθόν μπορεί να κατάφεραν και να ξεγέλασαν κάποιον «δήθεν δικό μας» τάζοντάς του μαλάματα και διορισμούς και να τον έβγαλαν από το μπλοκ τους. Και επειδή πήραν θάρρος, ανέβασαν τις προσδοκίες τους. Αυτήν την φορά τα ψέμματα και οι συκοφαντίες, δεν είχαν ως στόχο την δυσφήμιση και περιθωριοποίηση του Κινήματος, αλλά την προβολή της διχόνοιας, της εσωτερικής αμφισβήτησης και της αντιπαλότητας. Και έγραψαν για τον υποτιθέμενο «πόλεμο» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του εγκλείστου στα κελιά της τιμής Αρχηγού μας, αλλά και την υποτιθέμενη κόντρα της συναγωνίστριας Ζαρούλια και της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Θέλω αυτά που θα σας πω τώρα να τα γράψετε με κεφαλαία γράμματα. ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Το Εθνικιστικό Κίνημα, ο Αρχηγός μας ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, το Πολιτικό Συμβούλιο, η Κεντρική Επιτροπή, ως άρρηκτη αλυσίδα ενώνεται, δεσμεύεται και πορεύεται με κύριο γνώμονα τις ιδέες και τις πανάρχαιες Ελληνικές αξίες, τον κοινό αγώνα και την υπερηφάνεια, την συλλογικότητα και την αυταπάρνηση.
- Θέλετε να προσθέσετε κάτι που ενδεχομένως δεν το συμπεριέλαβα στις ερωτήσεις μου;
- Ευχαριστώ την εφημερίδα σας για τον χώρο επικοινωνίας. Δεν υπάρχουν πολλά μέσα που μας δίνουν χώρο. Γι΄ αυτό και συνιστώ σε όλους να σας κρατήσουν “ζωντανούς” αγοράζοντας την εφημερίδα σας. Στους Έλληνες της Αττικής θέλω να πω πως οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται. Οι ιδέες μας αποκτούν αξία όταν υλοποιούνται. Είναι ένας συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα - βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί που προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Θα δώσουμε και τη ζωή μας μέχρι την τελική νίκηΨηλά το κεφάλι όλοι οι Έλληνες!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-sthn-akropolis-tha-dwsoume-mechri-kai-th-zwh-mas-gia-n#ixzz2u8pR6IG8