Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΚΩΝ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ


Στο μπλόκο των αγροτών στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκε χθες βράδυ κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αποτελούμενο από τον βουλευτή Αιτωλ/νίας και τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης, Κων/νο Μπαρμπαρούση, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα και την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη για το νομό Αχαΐας, Γεωργία (Γιούλη) Κοκκότη.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναγωνιστές, σε σύγκριση με τις άλλες αντιπροσωπείες των λοιπών απο-κομμάτων,  ήταν οι μόνοι που έγιναν δεκτοί από τους αγανακτισμένους αγρότες και έγιναν γνώστες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγροτική παραγωγή από την ακρίβεια των πρώτων υλών (καύσιμα, λιπάσματα, κ.λ.π.) και την υπερφορολόγηση του αγροτικού πλούτου. 



Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, αφού πήρε εγγράφως τα αιτήματα των αγροτών, δήλωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους και πάντα στη διάθεσή τους για τη στήριξη των αγροτικών πληθυσμών της χώρας. Επεσήμανε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη και ζήτησε δια του υποψηφίου Περιφερειάρχη, αλλά και διοικητικού Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, Χρήστου Ρήγα, τη διαρκή ενημέρωση για κάθε νεώτερο που θα προκύπτει.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος "ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ζήτησε να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή τις δυναμικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις σε κάθε τομέα. Ο αγώνας είναι δύσκολος και ο δρόμος τραχύς, αλλά από το συνεχή αυτό αγώνα θα ανταπεξέλθουμε νικητές. Αυτό το χρωστάμε σε μας, αυτό το χρωστάμε στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας, αυτό το χρωστάμε στον καρπερό τόπο μας, στην ευλογημένη μας Ελλάδα".