Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο.

Με το βλέμμα στραμμένο στη συγκέντρωση μνήμης που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια το άλλο Σάββατο, έγινε σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 η καθιερωμένη συγκέντρωση και ομιλία στα γραφεία της Τοπικής μας. Φιλοξενούμενος ομιλητής ο συναγωνιστής βουλευτής του Νομού Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και οικοδεσπότης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υπεύθυνος τομέα Δυτικής Ελλάδος, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας.

    
Τον λόγο πήρε στην αρχή ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας ο οποίος αναφέρθηκε στην πανστρατιά της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές, στην επερχόμενη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου και στην κατά κράτος συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

    
Στο θέμα των προσφάτων τουρκικών προκλήσεων στη βραχονησίδα Λαδοξέρα, τόνισε ότι: «μόλις η Χρυσή Αυγή αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, κάθε μογγολικό σκάφος που θα περνάει στα ύδατά μας θα βουλιάζει. Την ίδια τύχη θα έχει και κάθε αεροσκάφος, θα καταρρίπτεται». Τέλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα όλων των συναγωνιστών να παρευρεθούν στη συγκέντρωση μνήμης των Ιμίων.

    
 
Ακολούθησε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης ο οποίος συμπληρώνοντας τον συναγωνιστή Ρήγα, είπε ότι στη συγκέντρωση των Ιμίων δεν πρέπει να λείψει κανείς, γιατί εκτός του ότι είμαστε η μοναδική πολιτική παράταξη που για 17 συνεχή έτη τιμάμε τους «τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενους» πεσόντες αξιωματικούς, θα δείξουμε έτσι στο διεφθαρμένο χουντικό καθεστώς, ότι παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις το κίνημά μας ολοένα δυναμώνει και ότι είμαστε δυνάμει κυβέρνηση.

   
Στην ομιλία του, ο συναγωνιστής βουλευτής είπε ότι για τα σκάνδαλα με τις μίζες, η Χρυσή Αυγή θα απαιτήσει δημοσιονομικό έλεγχο σε όλα ενώ θα αναγκάσει όλους τους εμπλεκόμενους να επιστρέψουν πίσω στο ακέραιο όλα τα βρώμικα χρήματα, ότι το θέμα των παρανόμων προφυλακίσεων των συναγωνιστών παρακολουθείται στενά από ισχυρή νομική ομάδα και δεν θα αφήσει καμία αδικία να περάσει όσο κι αν το επιδιώκει η χούντα του μνημονίου και τέλος, κλείνοντας την ομιλία του, αναφερόμενος στις επερχόμενες ευρωεκλογές υπογράμμισε στην αναγκαιότητα μίας ισχυρής εθνικιστικής ευρωβουλής και μίας ισχυρής παρουσίας της Χρυσής Αυγής εκεί, που θα εδραιώσει και την νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης και με το σύνθημα “οι σημαίες ψηλά” όλοι με μια φωνή, με μια καρδιά και με το βλέμμα στη γαλανόλευκη, τραγουδήσαμε δυνατά τον Εθνικό μας ύμνο.
 

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ

Δημ. Γούναρη 54

τηλ. 6948550798 
xapatras@gmail.com