Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βενιζέλος: Κανείς Ευρωπαίος δεν επλήγη από την κρίση - Οι Έλληνες τι είναι;



Ρεσιτάλ θράσους, υποκρισίας και πολιτικού παχυδερμισμού για μια ακόμη φορά από τον έτερο… μνημονιακό συγκυβερνήτη της Ελλάδος Βαγγέλη Βενιζέλο: “Το μήνυμά μας είναι ότι κανείς ευρωπαίος πολίτης δεν έχασε ούτε ένα ευρώ λόγω της ελληνικής κρίσης - δόθηκαν δάνεια κι εγγυήσεις, τα οποία εξυπηρετούνται κανονικά” τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF.

Για τον πρόεδρο του καταρρέοντος πράσινου μορφώματος Ευρωπαίοι πολίτες ΔΕΝ θεωρούνται οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση και στα όρια της καταστροφής. Ευρωπαίοι πολίτες προφανώς ΔΕΝ ήταν ούτε οι χιλιάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι έδωσαν τέλος στην ζωή τους τα τελευταία έτη, ωθούμενοι από την  απόγνωση και την απελπισία τους.
Και σίγουρα ανάμεσα στους Ευρωπαίους πολίτες ΔΕΝ συγκαταλέγονται κατά τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ οι χιλιάδες Έλληνες μικροομολογιούχοι, οι οποίοι έπεσαν θύματα υπεξαίρεσης και απάτης από τους εγχώριους υποτακτικούς της Τρόικα.
Η απάντηση των Ελλήνων πολιτών απέναντι στο θράσος του ως άνω - στο τέλος της πολιτικής του καριέρας ευρισκόμενου- ξεπεσμένου πολιτικάντη θα είναι συντριπτική και θα στείλει τον ίδιο μαζί με  την «πράσινη»εγκληματική οργάνωση της οποίας ηγείται, στα αζήτητα της ιστορίας!