Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αίγιο: Θεοδωρακόπουλος "παραδέχτηκε" την αφέλεια του, παριστάνοντας τώρα τον ανθρωπιστή.

Ο κύριος Θεοδωρακόπουλος αφού εξάντλησε το όριο του αξιώματος του, ως Δήμαρχος Αιγιαλείας και αφού έχει συνειδητοποιήσει αυτός και οι τελευταίοι του «πιστοί - άπιστοι…» ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά ως Δήμαρχος, γυρνάει από συνέδριο σε συνέδριο, από ομιλία σε ομιλία από εκδήλωση σε εκδήλωση μιλώντας για αφέλεια του 2010 παριστάνοντας παράλληλα τον ανθρωπιστή. Συγκεκριμένα ο κύριος  δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες στην συνέντευξη τύπου των μελών  του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού του πολυϊατρείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο:

«Στις εκλογές του 2010, μέσα στην αφέλειά μας, νομίσαμε πως ο Καλλικράτης αφορούσε μόνο την αυτοδιοίκηση. Πού να ξέραμε τι καταστροφή ερχόταν. Αυτοί είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν όλα πια». Δηλαδή με απλά λόγια για να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός ο κύριος δήμαρχος μας λέει ότι, στήριξε τον Καλλικράτη χωρίς να γνωρίζει τις επιπτώσεις που θα επέφερε στον τόπο μας. Τα σχόλια δικά σας... Επίσης Ο δήμαρχος παρότρυνε το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ να συνεχίσει τον αγώνα του, μέσω της απεργίας τους. Λέγονας χαρακτηριστικά: “Άμυνα και αγώνας χρειάζεται, για τον κόσμο που υποφέρει”

Δυστυχώς κύριε Θεοδωρακόπουλε δεν πείθεται  τους Αιγιαλείς που πριν κάποια χρόνια σας έδειξαν την εμπιστοσύνη  με την ψήφος τους, δεν πείθεται παριστάνοντας ΤΩΡΑ!  Τον ανθρωπιστή διότι δεν είστε ανθρωπιστής, αν ήσασταν δεν θα είχατε προπληρώσει εργολάβους για την κατασκευή ΧΥΤΑ στις Καμάρες  χωρίς να υπολογίζεται την δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, αν ήσασταν ανθρωπιστής θα διοργανώνατε ένα συσσίτιο από έσοδα του παχυλού μισθού σας, για αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, θα κάνατε μια εθελοντική αιμοδοσία εσείς και τα μεγαλοστελέχη σας στο νοσοκομείο του Αιγίου.

Κάποια μικροαστικά βολεμένα ανθρωπάκια  θα πουν ότι τα κείμενα που γράφουμε είναι μέσο προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται στον δήμο μας, κάποιοι άλλοι θα πουν ότι προσπαθούμε να μαζέψουμε ψηφαλάκια από τον κάθε πικραμένο. Τους απαντάμε λέγοντας ότι, τα μέλη και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι  λυσσασμένα κομματόσκυλα ούτε πλουτοκράτες που νοσταλγούν για  αξιώματα και προσωπικές προβολές αλλά ούτε και άτομα τα οποία έχουν έρθει στον χώρο μας για να βολευτούν σε κάνα γραφείο του δημοσίου.  Πιστεύουμε στην αξιοκρατία και βάση αυτή θα πορευτούμε για μια νέα κυρίαρχη Ελλάδα. 



Τ.Ο. Αιγίου
Οικονομολόγος

Μαρία Δημητριάδου