Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Ομιλία του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκουτσή


Στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας μίλησαν οι συναγωνιστές Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας προειδοποίησε ότι έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό μας και ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών είναι ορατό, ίσως και εντός των προσεχών δύο μηνών. Μίλησε για τον παράνομο εγκλεισμό του αρχηγού και των συναγωνιστών του κόμματος και ότι απερρίφθησαν χωρίς κανένα νομικό επιχείρημα οι αιτήσεις αποφυλάκισής των.
'Εκανε έναν πρόχειρο απολογισμό των πεπραγμένων της Τ.Ο. και σκιαγράφησε τις επόμενες δράσεις μας.

Ο συναγωνιστής βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης, σε μια ομιλία που πραγματικά ενθουσίασε τους ακροατές συναγωνιστές, ανέλυσε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με λόγο μεστό, εμπεριστατωμένο, με μια φωνή  μετριοπάθειας και αγωνιστικού παλμού, έδωσε σε όλους να καταλάβουν το εθνικό περιεχόμενο που αποτελεί και την πεμπτουσία του κόμματός μας.
Χωρίς ακρότητες, με προσεγμένες προσεγγίσεις-διατυπώσεις έστω και εναντίον των κομματικών μας αντιπάλων, προέβαλε τις πολιτικές μας θέσεις. Υποσχέθηκε εξ' ονόματος του Αρχηγού, ότι το κόμμα μας δεν θα προδώσει ποτέ τις αξίες που διέπουν την ιδεολογία μας και τις προσδοκίες του λαού μας. Μίλησε για την τραγωδία που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες όταν δικοί τους άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους μη μπορώντας να αντέξουν τη φρικτή μοίρα που τους επεφύλαξαν το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, όπως και οι προηγούμενοι ελληνόφωνες κυβερνώντες. Στο τέλος μίλησε και εξήρε για το έργο και την προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας που παρά τον πενιχρό μισθό τους αντιστέκονται στην εγκληματικότητα και θυσιάζουν τη ζωή τους κατα την εκτέλεση του καθήκοντος.
Ζήτησε απ'όλους αγωνιστικό παλμό και μας ευχαρίστησε για τη συμμετοχή μας σε όλες τις δράσεις του κόμματος.

Επίσης σε συνέντευξη Τύπου σε τοπική εφημερίδα, έδειξε ενημερωμένος για το "θαλάσσιο μέτωπο" και μάλιστα προσφέρθηκε να λάβει πρωτοβουλία, ώστε να έρθει στη Βουλή προς συζήτηση σχετική τροπολογία για τη οριστική παραχώρηση των 3,5 χλμ. στο Δήμο της Πάτρας.

Απάντησε σε ερωτήματα των συναγωνιστών και τέλος όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΙΛΙΑ

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος

Ο συναγωνιστής βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης  

Η συμμετοχή των συναγωνιστών φίλων ήταν, όπως πάντα, μεγάλη


Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΔΗΜ. ΓΟΥΝΑΡΗ 54
6948550798
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22:00