Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αίγιο: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση, κάτω από συγκινητικές στιγμές.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη ομιλία στα γραφεία μας, στο Αίγιο. Οι υποστηρικτές μας παρόλο την τρομοκρατία που δέχονται εδώ και ενάμισι μήνα από κράτος- παρακράτος απέδειξαν για ακόμη μια φορά την έμπρακτη υποστήριξη τους προς το κίνημα μας. Συγκινητικό ήταν το μήνυμα ενός ανθρώπου, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στα γραφεία μας τονίζοντας γεμάτος οργή και θλίψη: ''Αν είναι να πεθάνω έτσι για την Πατρίδα μου, τους δηλώνω, ονομάζομαι Δ.Μ. Ας έρθουν να με σκοτώσουν, είμαι και εγώ Χρυσαυγίτης".



Με την έναρξη της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Β. Μερτής, ανέλυσε τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης των Β. Προαστίων στο Ν. Ηράκλειο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: " Ο Δένδιας και ο Σαμαράς είναι οι ηθικοί  αυτουργοί, για τον θάνατο των συναγωνιστών μας. Στην συνέχεια ηθικό αυτουργό αποκάλεσε και την Λιάνα  Κανέλλη για τις στοχοποιημένες, χαρακτηριστικές δηλώσεις της, στην Βουλή "Από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι κανένας φασίστας δεν θα μείνει ". Παρόλο αυτά ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι και τους διαβεβαίωσε ότι η τελική νίκη έρχεται για τους Έλληνες Εθνικιστές, τονίζοντας τους ότι, δεν θα κάνουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κ. Παλαιολογόπουλος ο οποίος ανέφερε τις τρέχουσες τοπικές εξελίξεις.



Κατά το πέρας της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας και αμέσως μετά μια ενωμένη φωνή γεμάτο οργή, γεμάτο θλίψη, σκέπασε τις γύρο γειτονιές έπειτα... η απόλυτη ησυχία.



(Μανώλης Καπελώνης, 22 ετών. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
    Γιώργος Φουντούλης, 26 ετών. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!)