Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Κατάμεστα τα γραφεία.

Η συνάντηση των φίλων και οπαδών μας στα γραφεία της  Τ.Ο. Πατρών ήταν φορτισμένη μετά το τραγικό συμβάν στην Τ.Ο.  του Νέου Ηρακλείου. Ήταν δικοί μας άνθρωποι απλοί,  Έλληνες εθνικιστές που κατακλύζουν τα γραφεία μας σε κάθε εκδήλωση. Στη θέση τους μπορούσαν να ήταν ο καθένας από εμάς, τα αδέρφια μας, τα παιδιά μας, οι φίλοι μας. Δύο νέοι άνθρωποι που πάσχιζαν για την επιβίωσή τους, για το μέλλον τους, για τον εθνικισμό.


Ο συναγωνιστής  Χρήστος  Ρήγας  μίλησε με συγκινητικά λόγια για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας. Είπε ότι το ρυάκι του αίματος που κύλησε στο δρόμο, ενώθηκε με το μεγάλο ποτάμι του αίματος που έχουν χύσει οι εθνικιστές  Έλληνες σε όλους τους αγώνες του Έθνους μας.
Ζήτησε ομοψυχία για να διατηρηθεί η συνοχή των Ελλήνων, ώστε να επιβιώσει αυτό το Έθνος.
Επεσήμανε στην ομιλία του ότι η μόνη ιδεολογία του κόμματός μας είναι ο εθνικισμός και πως καμία ξένη ιδεολογία προς τις αρχές μας, την πίστη μας στην Πατρίδα, τη θρησκεία και τις παραδόσεις μας, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται δυνατός και ότι η συμπαράσταση του λαού προς το κόμμα μας είναι συγκλονιστική.

Η προσέλευση του κόσμου στα γραφεία μας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και στα μπαλκόνια ο κόσμος συνωστίζονταν να παρακολουθήσει την ομιλία. Στο τέλος της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών και ακούστηκε πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά ο Εθνικός μας ύμνος.