Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Ένας χρόνος γραφεία στην πόλη μας "φωτορεπορτάζ"

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων μας στο Αγρίνιο το Σάββατο 23/11/2013. Δεκάδες συναγωνιστές τίμησαν την εκδήλωση καθώς και ο συναγωνιστής Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ηλίας Παναγιώταρος, όπου και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Απαντώντας στης ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε μεταξύ άλλων ότι: "η Χρυσή Αύγη διώκεται άδικα, χωρίς
στοιχεία από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και πως όλες οι κατηγορίες θα καταρριφθούν",  πως "πρόκειται για ένα δικονομικό πραξικόπημα" και ότι "Σεβόμαστε απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους, είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε υπογράψει γι' αυτό στον Άρειο Πάγο, κάτι που δεν έχει κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ, το οποίο ανοιχτά αμφισβητεί το ίδιο το πολίτευμα της χώρας».


Στη συνέχεια το πρόγραμμα των γραφείων συνεχίστηκε με ομιλίες από τα τοπικά στελέχη, με τον συναγωνιστή Λεωνίδα Σταθόπουλο να αναφέρεται στο έργο που έχει παραχθεί στον ένα χρόνο λειτουργίας του Γραφείου.





 Τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα να δίνει το στίγμα των επόμενων δράσεων του κινήματος σε τοπικό επίπεδο. 



 Τον συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να αναφέρεται στο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος.  




 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος όπου και αναφέρθηκε στον ανελέητο πόλεμο που έχει κηρύξει το πολιτικό κατεστημένο ενάντια στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ανέλυσε τους λόγους που γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος και κατέρριψε με στοιχεία όλα τα επιχειρήματα των επίορκων εισαγγελέων. Επίσης αποκάλυψε την σχέση κράτους και παρακράτους και τόνισε πως η τρομοκρατία έχει χρώμα κόκκινο!




Με το πέρας των ομιλιών, σε στάση προσοχής, ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος και ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας. 






ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: