Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τιμή και Δόξα στους Πεσόντες Συναγωνιστές

Τιμή και Δόξα στους Πεσόντες Συναγωνιστές

Είδαμε όλοι ότι το θέμα του διπλού φονικού εμπρός από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων «αποσύρθηκε» τάχιστα από τα εξώφυλλα των εφημερίδων και παρατηρήθηκε μία σαφής τάση υποβάθμισης του γεγονότος από τα ΜΜΕ. Υπήρξε μία σαφής προπαγανδιστική τακτική αποφυγής εκφοράς ακόμα και των ονομάτων των θυμάτων, ώστε να μην συνδεθούν στην κοινή γνώμη. Στην αρχή επίσης τα κανάλια προσπάθησαν να μην συνδέσουν την Χρυσή Αυγή με τα δύο άτομα, κάνοντας επαίσχυντα λόγο ακόμα και για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».
Ο Γιώργος Φουντούλης ήτο ένας λαμπρός νέος, μία πραγματικά αγνή ψυχή, ένα καλό παιδί, όπως λέγανε όλοι γύρω του. Συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Κινήματός εδώ και αρκετό καιρό, όντας ιδιαίτερα δραστήριος. Σε ενημερωτικές δράσεις στο Γαλάτσι, την Καλογρέζα, την Νέα Ιωνία και όπου αλλού η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων μεταλαμπάδευσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος ήταν εκεί μαζί μας. Στις τελετές μνήμης για τις Θερμοπύλες, τον Παλαιολόγο, αλλά και τα Ίμια, ο Γιώργος ήταν μαζί μας, δίπλα μας.
Ο Μανώλης Καπελώνης ήταν και αυτός δίπλα μας εδώ και αρκετό καιρό. Ένας νέος με ανησυχίες για τον κόσμο και ιδιαίτερη αγάπη για την Πατρίδα μας. Ένας λαμπρός νέος, που πραγματικά με το χαμόγελο του μας έκανε και εμάς να χαμογελάμε ακόμα και όταν ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο. Βρεθήκαμε μαζί σε πολλές ενημερωτικές δράσεις και τελετές μνήμης. Ο Μανώλης ήταν δίπλα μας, ήταν αδερφός μας, ήταν Συναγωνιστής μας. 
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/timh-kai-doja-stous-pesontes-sunagwnistes#ixzz2jhr96WxU