Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα:Ομιλία Η. Παναγιώταρου Χ. Ρήγα

Σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 μπροστά  σε μια συγκέντρωση που δεν είχε προηγούμενο στην Πάτρα, στα γραφεία της Τ.Ο. του κόμματος μας μίλησε ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο συναγωνιστής  Χριστόφορος Τσάγκας δικηγόρος και ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος.




 Πραγματικά αισθανθήκαμε όλοι υπερήφανοι για την πρωτοφανή κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στην σημερινή μας συγκέντρωση. Αυτός ο υπερήφανος λαός της Πάτρας κόντρα στις απειλές, την προπαγάνδα και τον φόβο που προσπαθούν να ενσπείρουν στις ψυχές μας, αψηφώντας όλα αυτά, ήρθαν να ακούσουν τους ομιλητές μας. 





Ο συναγωνιστής Ρήγας βροντοφώναξε ότι είμαστε Έλληνες εθνικιστές και καμία σχέση δεν έχουμε με τους ναζιστές όπως προσπαθεί να μας παρουσιάσει το διεφθαρμένο ανθελληνικό κατεστημένο. Έκανε απολογισμό της δράσης της Τ.Ο. επισημαίνοντας ότι το έργο μας πιάνει τόπο και ότι η άνοδος του εκλογικού ποσοστού μας στην Αχαΐα δεν είναι καθόλου τυχαίο.


 Ο συναγωνιστής Τσάγκας Χριστόφορος έθιξε τα νομικά θέματα της παράνομης κράτησης των συναγωνιστών μας. Ανέφερε, ότι ο αρχηγός μας κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης η οποία θα εξεταστεί σε έναν μήνα περίπου. Το θέμα θα εξεταστεί βάσει πολιτικής σκοπιμότητας, διότι νομικά δεν υπάρχει κανένα αδίκημα που να δικαιολογεί την προφυλάκιση.

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για όλα τα τρέχοντα πολιτικά θέματα, ανέφερε ότι όλη αυτή η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, οργανώθηκε μεθοδικά από την κυβέρνηση προκειμένου να χαρακτηρίσουν το μόνο αυθεντικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, ως εγκληματική οργάνωση.


Ίσως σκεφτούν να μας θέσουν και εκτός νόμου αργότερα..
Μίλησε με αισιοδοξία για το εθνικό μας μέλλον με τον λαϊκό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στο τιμόνι της πατρίδας μας. Ο λαός προσβλέπει με πίστη και ελπίδα σε εμάς , για να ξεφύγει η χώρα από τα δεινά του μνημονίου και την αντεθνική πολιτική όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.  Επανέλαβε την δέσμευση του αρχηγού μας ότι δεν πρόκειται να προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο λαός.
Θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία του κινήματός μας χωρίς να παρεκκλίνουμε καθόλου από τις ιδεολογικές αρχές μας και τις εθνικές πολιτικές μας θέσεις. 
Κάλεσε τους συναγωνιστές μας να παρευρεθούν δίνοντας το αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση που θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος, με αίτημα την αποφυλάκιση των συναγωνιστών μας. 
Στο τέλος των ομιλιών, κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα αδέλφια μας στο νέο Ηράκλειο, ψάλαμε τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και εν συνεχεία τον εθνικό μας ύμνο.