Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πύργος: Ομιλία 9/11 στα γραφεία της Τ.Ο.

Τα βρώμικα σχέδια της Νέας Τάξης για τον διαμελισμό της Πατρίδας μας
 

Με την προσέλευση δεκάδων συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο Πύργου μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδήλωση, για τα σχέδια διαμελισμού της Πατρίδας μας από τη Νέα Τάξη. Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Σπύρος Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η περιοχή της Θράκης βρίσκεται σε καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με την Άγκυρα.
Οι κυβερνώντες των Αθηνών κωφεύουν και κλείνουν τα μάτια όχι μόνο στα όσα συμβαίνουν στην ακριτική αυτή περιοχή, αλλά ενίοτε μέσα από τις αποφάσεις τους κατορθώνουν να διευκολύνουν τους μηχανισμούς της Τουρκίας (που δρουν πλέον ανενόχλητοι) στην περιοχή και δημιουργούν συνθήκες αποχώρησης του μνημονιακού κράτους από την Ελληνική Θράκη.

Το σχέδιο όπως τόνισε έχει ως εξής: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος (καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση και τελικά προσάρτηση. Η λυσσαλέα και απρόσκοπτη γειτονική προπαγάνδα για την εμφύτευση τουρκικής συνείδησης στη μειονότητα και η παράλληλη και συστηματική προδοσία από μέρους της ελληνικής πολιτείας, σπρώχνουν όλο και πιο κοντά την μουσουλμανική μειονότητα στην αγκαλιά της Τουρκίας. 

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νίκος Κρέσπης. Αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, τονίζοντας πως οι σφαίρες που σύσσωμο το κλεπτοκρατικό σύστημα έριξε στα δύο παλικάρια μας, βρήκαν κι εμάς, τον καθένα ξεχωριστά γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές πολεμούν και προχωρούν ενωμένοι. Όσες σφαίρες όμως κι αν ρίξουν, δεν δύνανται να σταματήσουν τις Ιδέες, το Όραμα, τον Αγώνα μας. Όσο μας πολεμούν γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο ελεύθεροι, πιο ενωμένοι.
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές. Η συγκέντρωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας και μετά ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.