Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Χρήστος Ρήγας: Η Χρυσή Αυγή αντλεί δύναμη και συμμαχεί μόνο με το λαό μας.

Η απώλεια μιας ζωής, έδωσε την ευκαιρία που εναγωνίως το διεφθαρμένο καθεστώς επιζητούσε. Βυθισμένοι στο βούρκο της ανομίας και της διαφθοράς, αυτοί που ποντάρουν ανερυθρίαστα στη συστηματική βία κατά των Ελλήνων,  τρίβουν χαιρέκακα τα χέρια τους.
   Είναι οι ηθικοί αυτουργοί της απώλειας της ζωής χιλιάδων Ελλήνων, του δράματος όσων ορφάνεψαν και όσων εκτοπίστηκαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν.
   Είναι αυτοί οι ραδιούργοι της πολιτικής ζωής που ασελγούν στο νεκρό κορμί ενός  Έλληνα. Η δικαιοσύνη θα επιβάλλει τη δίκαιη τιμωρία στο δράστη.
   Η Χρυσή Αυγή νόμιμο πολιτικό κόμμα, καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονία και εξέφρασε τον αποτροπιασμό της.
   Σύσσωμες οι πολιτικές παρατάξεις και από κοντά οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι, συναγωνίζονται σ’ αυτόν  τον μακάβριο κατήφορο. Οι νεκροθάφτες της ζωής και της ελπίδας εκατομμυρίων Ελλήνων, έγιναν και τυμβωρύχοι του νεκρού σώματος. Η τιμωρία τους θα είναι σκληρή αλλά δίκαιη. Αυτό φοβούνται και αυτό πασχίζουν να αποφύγουν.
   Η Χρυσή Αυγή αντλεί δύναμη και συμμαχεί μόνο με το λαό μας. Το θλιβερό πολιτικό κατεστημένο, στον παραληρηματικό κατήφορό του, έχει σύμμαχο αυτούς που σε λίγες μέρες θα υπογράψουν στην Αθήνα και τα τελευταία διατάγματα πριν την οριστική υποδούλωσή μας. 
 
                                                            ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ
                                                               Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
                                                                                             Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας