Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μηνυμα του Μέλους της Κεντρ. Επιτροπής και υπεύθυνου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΧρήστουΡήγα.

 Στο έγκλημα του Κερατσινίου ο φυσικός αυτουργός συνελήφθη. Δήλωσε άμεσα «χρυσαυγίτης», αφήνοντας το όπλο του εγκλήματος δίπλα του ολοκληρώνοντας την αποστολή του …
Το κόμμα μας, γνήσιο εθνικιστικό λαϊκό κίνημα, που έχουμε επανειλημμένως καταδικάσει τον ναζισμό και τον φασισμό, παραμένουμε και θα παραμείνουμε οι γνήσιοι εκφραστές του ελληνικού εθνικισμού.
Η ηγεσία του κινήματός μας διαπομπεύτηκε, διασύρθηκε και φυλακίσθηκε  για τις ιδέες της. Με διώξεις και φυλακίσεις, δεν εξουδετερώνεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους.
Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο συνεπικουρούμενο από εξαρτημένους, φανατικούς και εμπαθείς δημοσιογράφους, προσπαθούν να εμφανίσουν το κίνημά μας ως μια εγκληματική οργάνωση.
Οι ηθικοί αυτουργοί της κατάρρευσης του ελληνικού κράτους, της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, της απώλειας της ζωής χιλιάδων Ελλήνων και του εξαπονδρισμού της νεολαίας μας, στήνουν εδώλια για όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να αντισταθούν.
Καταγγέλλουμε τη θρασεία και πρωτοφανή αυτή προσβολή του φρονήματος του εκλογικού σώματος, που εμπιστεύτηκε το κίνημά μας στις εθνικές εκλογές του 2012.
Η τραχιά μορφή του ήρωα και πρωτεργάτη της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 ατενίζει έφιππος από το κέντρο των Αθηνών τους Νεοέλληνες, για να τους θυμίσει ότι οι πληγές του διχασμού και του κομματικού μίσους, ξαναζωντάνεψαν στις μέρες μας.
Πάτρα, 30/09/2013                          ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
                               Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
                             Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας