Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι «γνωστοί άγνωστοι» ΡΟΜΑ λεηλάτησαν το δημοτικό γήπεδο της Αιγείρας.

Οι δήθεν άγνωστοι “ΡΟΜΑ” ξανά χτύπησαν, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αιγείρας. Αφού ρήμαξαν ανενόχλητοι με την  ανοχή του κράτους την δυτική Αιγιάλεια είπαν να κινηθούν  ποιο ανατολικά. Στόχος τους αυτή την φορά  τα καλώδια που τροφοδοτούν με ρεύμα τους πυλώνες του δημοτικού γηπέδου, καθώς και άλλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του αθλητικού χώρου, διακόπτες, φώτα,  κ.α.”. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αποκατάσταση αυτών των εκτεταμένων φθορών,  ξεπερνάνε τα 5.000 ευρώ.


Κάτι το οποίο είναι ευρέως γνωστό στην τοπική κοινωνία και μάλλον άγνωστο(!) για τις αρχές αυτά τα χάλκινα καλώδια εκατοντάδων μέτρων οι «κατατρεγμένοι και ευπαθείς» "ΡΟΜΑ" τα εκποιούν σε παράνομα σιδεράδικα και συναφή μέρη κερδίζοντας πολλές χιλιάδες  Ευρώ.Επίσης πολλές από τις κλεμμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, για όσους κάνουν πως δεν βλέπουν, τις χρησιμοποιούν οι "ΡΟΜΑ" με σκοπό την παράνομη ηλεκτροδότηση των δικών τους οικισμών. 
 Συμφώνα με μαρτυρίες πολιτών που μας πλησίασαν, "ΡΟΜΑ" ανεβαίνουν στους πυλώνες της ΔΕΗ μέχρι τη κορυφή τους περνώντας καλώδια τροφοδοσίας ρεύματος με αποτέλεσμα να τροφοδοτούν με ρεύμα τους γκέτο  οικισμούς τους παράνομα ζημιώνοντας τη ΔΕΗ και κατ’ επέκταση όλους εμάς που ακριβοπληρώνουμε τους λογαριασμούς ρεύματος συμπεριλαμβανομένου και του χαρατσιού.
Την ίδια ώρα που ο Ελληνικός λαός πληρώνει το ένα χαράτσι μετά το άλλο και συν τοις άλλοις αν καθυστερήσει τις υποχρεώσεις του  πληρώνει και πρόστιμο, οι ανενόχλητοι “λαθροεισβολείς” έχουν κατακλέψει  το Ελληνικό δημόσιο άρα και  τον ελληνικό λαό, και κυριολεκτικά κάνουν πάρτη στη πλάτη της ΔΕΗ εκμεταλλευόμενοι την ανοχή και την κάλυψη του κράτους. Δυστυχώς το χειρότερο της υπόθεσης αυτής, είναι πως οι αρμόδιοι  γνωρίζουν αλλά φυσικά φοβούνται να καταπολεμήσουν το φαινόμενο αυτό. Κατά μια έννοια όμως καλά κάνουν αφού γνωρίζουν πως αν κινηθούν με νόμιμες διαδικασίες με σκοπό την πάταξη του φαινομένου αυτού δεν θα έχουν την στήριξη του κράτους επειδή το ίδιο το κράτος τρέμει στην ιδέα να εφαρμόσει το αυτονόητο στις περιοχές των ΡΟΜΑ.
Έχουμε γίνει ξένοι στον ίδιο μας τον τόπο και κάποιοι φιλοπροοδευτικοί ψευτοεπαναστάτες μιλάνε για τον ρατσισμό της Χρυσής Αυγής. Αν η ιδεολογία μας που ασπάζεται τον μεγάλο Ελληνισμό, αν οι αγώνες που δίνουμε για την σωτηρία του Έθνους μας,  αν το κοινωνικό μας έργο το οποίο προσφέρουμε μόνο για Έλληνες, το θεωρούν “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” τους απαντάμε και τους λέμε: ΝΑΙ Είμαστε ρατσιστές διότι ποτέ στην ζωή μας  δεν υπήρξαμε κλέφτες, προδότες και ανεκτικοί!