Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ενημερωτική δράση σε Καμάρες, Λόγγο, Σελιανίτικα.

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Αιγίου της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 25/8 στις περιοχές των Σελιανιτίκων, Λόγγο, και Καμαρών. Ο κόσμος για ακόμα μια φορά μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε ενάντια στους προδότες της Πατρίδας μας.


Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί και να λέμε τα πράγματα όπως έχουν υπήρξαν και άτομα τα οποία δεν δέχτηκαν την ενημέρωσή μας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα άτομα φορούσαν κοστούμια “boss”, γραβάτες και πανάκριβα ρολόγια, χωρίς να μακρυγορούμαι είναι προφανές πως οι βολεμένοι φιλοπροοδευτικοί εκπρόσωποι αυτού του σάπιου συστήματος τρέμουν μόνο και μόνο με την παρουσία της Χρυσής Αυγής.

  Όσο και αν τους ενόχλησε η παρουσία μας τους ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και δεσμεύεται στον Ελληνικό λαό πως   όταν έρθει η μεγάλη ώρα... όλοι οι κλέφτες που οδήγησαν το Έθνος μας σε αυτή την ντροπιαστική κατάσταση, θα οδηγηθούν με συνοπτικές διαδικασίες στην φυλακή!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:



Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ