Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Θερμή υποδοχή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Δημοτική Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ


Οι συναγωνιστές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος επισκέφθηκαν την έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου κατά τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στον χώρο βρίσκονταν εκατοντάδες δημοτικοί αστυνομικοί από όλη την Αττική. Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Κατά τους σύντομους χαιρετισμούς οι Συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν και η υποδοχή των θέσεών μας ήταν απόλυτη. Πολλοί συγκεντρωμένοι μάλιστα απαίτησαν η Χρυσή Αυγή να διοικήσει σύντομα τον Δήμο Αθηναίων (όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί). Κατά τη διάρκεια της ημίωρης συνδιάσκεψης που είχαμε με το προεδρείο των δημοτικών αστυνομικών παρουσιάσαμε τον σχεδιασμό του Εθνικιστικού Κινήματος για τη δημοτική αστυνομία, που περιλαμβάνει: αναβάθμιση του ρόλου της, επανεξοπλισμό και εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που μαστίζει το κέντρο των Αθηνών, αντί να κόβει κλήσεις.


Οι θέσεις μας για το ζήτημα είναι πολύ συγκεκριμένες και περιγράφονται από την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
ΝΑΙ στην αναβάθμιση - ΟΧΙ στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας
Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας που ως θεσμός μπορεί να σταθεί πραγματικά στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών. Ο δημοτικός αστυνομικός να εξοπλιστεί, να εκπαιδευτεί και να αναλάβει πραγματικά καθήκοντα αστυνόμευσης και δίωξης της εγκληματικότητας αντί να κόβει κλήσεις. Η Χρυσή Αυγή θα διοικεί πολύ σύντομα τους μεγάλους Δήμους της χώρας και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που το μνημονιακό κράτος βιάζεται να κλείσει την Δημοτική Αστυνομία.