Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των συναγωνιστών και βουλευτών Μιχάλη Αρβανίτη και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο στα γραφεία μας το Σάββατο 6/7. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη δεδομένου της καλοκαιρινής εποχής που διανύουμε, το γεγονός αυτό μας έβαλε σε σκέψεις αν θα πρέπει να μεγαλώσουμε ή να αλλάξουμε τα γραφεία μας, καθώς ο κόσμος δεν είχε πραγματικά που να κάτσει.








Χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας Μερτής Βασίλειος στους συναγωνιστές και υποστηρικτές της Τ.Ο. Αιγίου, τονίζοντας σε ένα κομμάτι της ομιλίας του  πως θέση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής έχουν αυτοί που πιστεύουν και αγωνίζονται για τα ιδανικά του Έθνους και όχι οι ψοφοδεείς ψευτοπατριώτες που έρχονται για να βολευτούν σε μια θέση, υποδεικνύοντας μας κιόλας το πως πρέπει να λειτουργούμε.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην χώρας μας. Ποιό συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις φήμες περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής και ΝΔ τονίζοντας όπως ο Αρχηγός μας, πως η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί μόνο με την Χρυσή Αυγή! Επίσης αναφέρθηκε με έντονο ύφος στα επεισόδια της Πάτρας τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει εμποδίσει καμία συγκέντρωση άλλων (κομμάτων- οργανώσεων).

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος με έναν απλό και γεμάτο θάρρος λόγο κάλυψε όλες τις απορίες των αγροτών της Αιγιάλειας γνωστοποιώντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα αγροτικά ζητήματα.


Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ