Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα Ξηρομέρου για το πρόβλημα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας.


 Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, ανταποκρίθηκε άμεσα στο γενικό κάλεσμα των πολιτών της Κατούνας Ξηρομέρου και των γύρω χωριών, στο Κέντρο Υγείας, για διαμαρτυρία λόγω της υπολειτουργίας του από έλλειψη γιατρών και λοιπού προσωπικού.

Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης ήταν ο μόνος βουλευτής που βρέθηκε στο πλευρό των πολιτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, και παίρνοντας τον λόγο, δήλωσε χαρακτηριστικά στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι <<θα φέρει το θέμα στην βουλή, και θα ζητήσει ‘’να κόψουν το κεφάλι τους’’ ώστε το Κ.Υ. να στελεχωθεί από γιατρούς και προσωπικό>>, και να λειτουργήσει κανονικά στην υπηρεσία υγείας του Έλληνα πολίτη. 

  Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, ενημερώθηκε από το προσωπικό και τους πολίτες για το τεράστιο πρόβλημα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας της Κατούνας, ενώ μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, και συζήτησε το θέμα, ζητώντας να γίνουν άμεσες ενέργειες στελέχωσης του Κ.Υ. της Κατούνας, με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Οι πολίτες της Κατούνας και των γύρω χωριών, υποδέχτηκαν με ικανοποίηση το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που βρέθηκε στο πλευρό τους, και χειροκρότησαν  τον αποφασιστικό λόγο του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη, αλληλέγγυα με πράξεις,  σε κάθε του πρόβλημα!