Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ομιλία Το Σάββατο 8/6 στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου, με θέμα την ρατσιστική βία κατά των Ελλήνων!



Το Σάββατο 8/6 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον γραμματέα της τοπικής μας αλλά και από μέλη της κεντρικής επιτροπής, με θέματα την ρατσιστική βία κατά των Ελλήνων, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την Αιγιάλεια, καθώς και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις του κινήματος μας.Οι επισκέπτες και οι υποστηρικτές του κινήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να σχολιάσουν όλα τα θέματα που θα συζητηθούν.


Έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά και τις Αρετές αυτού του τόπου. Είμαστε εναντίον όλων δίχως συμβιβασμούς από την ημέρα που ιδρυθήκαμε. Δεν τους κάναμε το χατίρι εξ' αρχής να γίνουμε σαν αυτούς, γι αυτό και μας πολεμάνε όλοι τόσα χρόνια εξαπολύοντας εναντίων μας ψεύδη δίχως έλεος, δεν έχουμε ξεπουλήσει και δεν θα ξεπουλήσουμε τις ιδέες μας σε κανέναν ξένο αγοραστεί που έχει ως μοναδικό σκοπό το ξεπούλημα και τον αφανισμό αυτού του τόπου που γέννησε τον μεγάλο Ελληνικό Πολιτισμό.


Με λίγα λόγια διαφέρουμε από αυτήν την αηδία των εντολοδόχων πολιτικάντηδων σαπιοκοιλιάδων που εδώ και τόσα χρόνια δεν χορταίνουν να προδίδουν και να καταστρέφουν τα επιτεύγματα του Ελληνικού λαού, με μοναδικό τους μέσο το ψέμα και μοναδικό σκοπό να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Εβραιοαμερικάνων πατεράδων τους.


Δυστυχώς γι αυτούς μέσα από αυτήν την προδοσία που αργά κατάλαβε ο Ελληνικός λαός χάραξε ένα εθνικιστικό κίνημα, χάραξε Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! και η χαραυγή είναι μόνο η αρχή, σε λίγο καιρό η Χρυσή Αυγή θα Ανατείλει και θα ανατείλει λαμπρά και με μία αγκαλιά θα προστατέψει τον Ελληνικό λαό από τα ερπετά που εδώ και τόσα χρόνια κατασπαράζουν τον πλούτο αυτού του τόπου. Θα μας έχουν ως πονοκέφαλο στο μυαλό τους μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος Χρυσαυγίτης.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Γ. Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ