Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Προμελετημένο έργο εξ’ αρχής από τα ανθελληνικά ανδρείκελα της αριστεράς


Σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα το όποιο έχει εκλεχθεί από μισό εκατομμύριο Έλληνες και όχι ελληνόφωνους προδότες, έχουμε κάθε δικαίωμα  να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας στο Αίγιο, δίχως να εμποδιζόμαστε από καμία παράνομη αντισυγκέντρωση. Σε καμία περίπτωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν έχει εμποδίσει καμία πορεία, καμία συγκέντρωση, καμία ενημερωτική δράση άλλου κόμματος ή πολιτικού χώρου, αποδεικνύοντας ότι δεν προκαλούμε αλλά ούτε και επιβάλουμε την τρομοκρατία όπως αυτοί ισχυρίζονται.

Όσον αφορά στο χθεσινό θλιβερό περιστατικό  τα ορφανά του Στάλιν όπου αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων, άτομα δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλου του ανθελληνικού καθεστώτος είχαν συσπειρωθεί προμελετημένα όλοι μαζί περίπου 60 άτομα, ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας κατά την διάρκεια της ενημερωτικής μας δράσης, με μοναδικό σκοπό  να πλήξουν την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

 Δυστυχώς η προσπάθεια τους πήγε στον κάδο των αχρήστων διότι ο κόσμος που ήταν εκεί είδε  και έκρινε, αρχικά την πολιτική μας ενημέρωση από την οποία λάβαμε ενθαρρυντικά μηνύματα και έπειτα την επίθεση την οποία δεχθήκαμε. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος αποδοκίμασε την άνανδρη επίθεση που δεχτήκαμε από έναν ένοικο του γνωστού αριστερού χώρου και με αμφιβολίες για την ψυχική του υγεία, ο οποίος μας πέταξε 2 πήλινες γλάστρες και στην συνέχεια την θρασύδειλη χωρίς αποτέλεσμα επίθεση αυτών των ταραχοποιών στοιχείων όπου το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τρομοκρατούν τις Ελληνικές οικογένειες και να ρυπαίνουν τις πλατείες του Αιγίου.

Τα παπαγαλάκια της ανθελληνικής αριστεράς με μοναδικό τους μέσο το ψέμα και δίχως να έχουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο κατηγορούν αδίκως την Χρυσή Αυγή και καλύπτουν τα «αντιεξουσιαστικά» στοιχεία χωρίς να αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα του αναρχικού χώρου προκάλεσαν  αυτό το θλιβερό χάος, δίχως να υπολογίσουν τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες του κόσμου. 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις τέτοιου είδους σκόπιμες τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες έχουν ως  φαινομενικό στόχο τις κομματικές διαφορές αλλά στην ουσία πλήττουν τις ελληνικές οικογένειες του Αιγίου με τις φθορές που προκαλούν. Τέλος, ας αφήσουν αυτά περί υμνητών του Χίτλερ και ας θυμηθούν τις κατά σειρά δολοφονίες που έχει διαπράξει η αριστερά με αποκορύφωμα την δολοφονία των τριών αθώων ανθρώπων στην Μαρφίν (ας μην ξεχνάμε η έγκυος γυναίκα που δολοφονήθηκε ήταν από το Αίγιο) από αναρχικούς. Τέτοιους ανθρώπους θέλετε στην πόλη μας;

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, διότι πάνω από όλα είμαστε πολίτες αυτού του ιερού τόπου.



Γραμματέας Τ.Ο. Αιγίου