Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Οι Μεγ(κ)άλοι δημοκράτες της βο(υ)λής «καταδίκασαν» τον Χρήστο Παππά

Το Big Boss εκφράζει την ευαρέσκειά του


Συνεδρίασε προ ολίγου η επονομαζόμενη «Επιτροπή Δεοντολογίας» της βουλής και καταδίκασε ΟΜΟΦΩΝΑ (δηλαδή με τη συμφωνία όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, μνημονιακών και δήθεν «αντιμνημονιακών», κάργα συστημικών και δήθεν «αντισυστημικών»…) την… «χυδαία συμπεριφορά» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό mega».

Η Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε… κεκλεισμένων των θυρών, είχε καλέσει τον βουλευτή να δώσει εξηγήσεις, αλλά ο Χ. Παππάς αρνήθηκε να παρουσιαστεί λέγοντας πως δίνει λόγο μόνο στη Δικαιοσύνη και το λαό και όχι στους υπαλλήλους του Μπόμπολα. Κατόπιν τούτου, η Επιτροπή του Μπόμπολα (ε, συγνώμη, της βουλής θέλαμε να γράψουμε…) αποφάσισε να καταγγείλει την στάση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και να αποστείλει, δι’ επιστολής, την απόφασή της στον πρόεδρο της βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Προφανώς, για να τον κάνει… ντα!

Φήμες ότι το… πολυχρονεμένο Big Boss του mega και εθνικός μας υπερ-εργολάβος (πιο γνωστός ως «Παρταόλας»), εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τους μεγ(κ)άλους δημοκράτες όλων των ταπεινών κομμάτων (του… συνταγματικού τόξου) και τους υποσχέθηκε τρεις εμφανίσεις στα τηλεπαράθυρα του «καναλιού των καναλιών» του (ως… μπόνους), δεν επιβεβαιώνονται ακόμα…