Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ξεσκεπάστηκε ο Κακλαμάνης από τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ορισμένοι σ’ αυτήν την χώρα θεωρούν ότι όλοι πάσχουμε από πολιτικό Αλτσχάιμερ, μη θυμούμενοι τα “κατορθώματα” τους στο παρελθόν. Ειδικά οι πασόκοι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν και να κάνουν υποδείξεις παντός είδους. Αυτό, όμως, δεν τους πτοεί, παρότι είναι κατάπτυστοι, δακτυλοδεικτούμενοι και λαομίσητοι, να βγαίνουν και να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας.
                                     

‘Ενας απ’ αυτούς και το γνωστό “σκιάχτρο” της πολιτικής ζωής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος με αναιδή, ανάγωγο και απρεπή τρόπο επιτέθηκε εναντίον όσων επιθυμούν την αυτοπρόσωπη παρουσία του Γιωργάκη Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή. Με απύθμενο θράσος, ο όψιμος υπερασπιστής του Τζέφρυ, προκάλεσε τόσο την οργή όσο και τον γέλωτα με τα όσα είπε για το άεθνο, άθεο, ανεπρόκοπο, ανεπάγγελτο αυτό πολιτικό ανδρείκελο που εντελώς συνειδητά παράδωσε την χώρα στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Συγκεκριμένα ο Κακλαμάνης είπε τα εξής: «Επιθυμούν να φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου σιδηροδέσμιο στην Επιτροπή. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι». Πήρε, βεβαίως, τις απαντήσεις που του άξιζαν τόσο από το Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τζέφρυ «ολετήρα του έθνους» και «φιλοξενούμενο στη Χώρα», όσο και από τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά, ο οποίος του είπε ότι «Εμείς πάντως δεν κλείναμε ραντεβού με Ταξίαρχους» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την σχέση που είχε με τον Δημήτρη Ιωαννίδη επί  Στρατιωτικού Καθεστώτος.

                                        
                         
Το προχωρημένο της ηλικίας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τον Κακλαμάνη, όπως άλλωστε η άγνοια δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τα εγκλήματα του χαζοχαρούμενου Γιωργάκη σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, για να μπορεί να σταθεί -έστω και στοιχειωδώς- η άποψη του. Άκου εκεί, “σιδηροδέσμιος” ο Τζέφρυ. Σιγά μην του στερήσουν και την αγαπημένη του αμερικάνικη τσίχλα του κακομαθημένου μαμμόθρεφτου της Μάργκαρετ… Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε με τον Κακλαμάνη είναι η φράση του «Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι». Ας το προσπαθήσει ο ίδιος, καταβάλλοντας όμως σκληρή προσπάθεια, γιατί αν παραδειγματιστεί από την αναισθησία του Τζέφρυ και την χοντροπετσιά του Βενιζέλου δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να νιώσει το παραμικρό ίχνος ντροπής…