Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση Τ.Ο. Πάτρας


Παρά το βρώμικο πόλεμο που υφίσταται το κίνημά μας και την προσπάθεια καταδίκης του στην αφάνεια από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, η αλήθεια είναι μία, αν και δυσάρεστη για το σύστημα: Η Χρυσή Αυγή πλέον αγγίζει όλους τους Έλληνες, σε κάθε περιοχή της Πατρίδας μας, ακόμα και σε περιοχές, που μέχρι πρότινος χαρακτηριζόταν ως απαγορευμένες. Η Χρυσή Αυγή αυξάνει την επιρροή της, γιγαντώνεται.
 Το αποδεικνύει η παρουσία αντιπροσωπίας της Τ.Ο. Πατρών, την Τετάρτη στα Καλάβρυτα και η θερμή υποδοχή και αποδοχή του μηνύματος της Χρυσής Αυγής από τον τοπικό πληθυσμό. Μία παρουσία που ενόχλησε το αριστερό παρακράτος, όπως αυτό εκφράζεται μέσω των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και των τραμπούκων του, που αμέσως έσπευσαν με τις γνωστές μεθόδους τους να τρομοκρατήσουν και να στοχοποιήσουν  τους κατοίκους που παρευρέθησαν στη συγκέντρωσή μας. Να γνωρίζουν ότι οι μέθοδοί τους δεν βρίσκουν πλέον πρόσφορο έδαφος πουθενά και φυσικά είναι τόσο αμελητέες που ούτε καν μας ανησυχούν, πόσο μάλλον να μας πτοήσουν.
 Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρύτερης Αριστεράς, οι καιροί άλλαξαν και πλέον το έχετε καταλάβει. Η δική μας Μάχη δίνεται για Ιδανικά Υψηλά, την Ελλάδα και τους Έλληνες και η απόφασή μας είναι να τη δώσουμε μέχρι την Τελική Νίκη!