Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δυναμικό παρών της Χρυσής Αυγής στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο





Δυναμικό παρών έδωσε σήμερα η Τ.Ο. Αιγίου της Χρυσής Αυγής στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με μοναδικό αίτημα την παραμονή των σχολών ΑΤΕΙ στην πόλη.

Δυστυχώς ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί έγκαιρα στο συλλαλητήριο, λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία στην Αθήνα. Ωστόσο ήρθε στη συνέχεια και παρέστη μαζί με μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής στην πορεία προς την Εθνική Οδό. Αργότερα παρευρέθη στην Σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αιγιαλείας, μεταξύ του Δημάρχου και των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων.


"Δε θα κλείσει το ΤΕΙ ποτέ, Υπουργέ, Υπουργέ" βροντοφώναξαν σήμερα χιλιάδες Αιγιώτες κάθε ηλικίας, που σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση, έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως η μεταφορά των δύο σχολών ΑΤΕΙ από το Αίγιο σε Πάτρα και Αθήνα δεν θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Οι διαδηλωτές, μετά τη συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ και ταξί στον Ανατολικό Κόμβο Αιγίου και έκλεισαν για δύο ώρες τη Νέα Εθνική Οδό, σε μια "προειδοποιητική" κίνηση όπως διεμήνυσαν. Παράλληλα με την προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση, τα εμπορικά καταστήματα, τα περίπτερα, τα καταστήματα εστίασης-αναψυχής, τα φαρμακεία, οι γιατροί, οι δικηγόροι και όλοι οι φορείς και σύλλογοι της περιοχής σταμάτησαν κάθε επαγγελματική δραστηριότητα "νεκρώνοντας" το Αίγιο. "Κλείνουμε μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα" ήταν το κεντρικό νόημα της Παναιγιάλειας αυτής απεργίας, που πραγματικά δεν είχε προηγούμενο.
Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ: Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ