Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τ.Ο.Πάτρας: Ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Ν. Αχαϊας Μιχαήλ Αρβανίτη

Πλήθος Συναγωνιστών και οι φίλων της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν για ακόμα μία φορά στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας την Δευτέρα στις 11 Φεβρουαρίου. Κεντρικός ομιλητής υπήρξε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ν. Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης.
 Ο κύριος Αρβανίτης ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενώ αναφέρθηκε και στην συνάντηση την οποία είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα. Στη συνάντηση αυτή ο κύριος Αρβανίτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που μαστίζουν την περιφέρεια ενώ έδωσε μεγάλη έμφαση σε δύο έργα τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης καθώς έχουν αποκοπεί κάποια χωριά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης οι κάτοικοι αυτών. Πρόκειται για δύο γέφυρες οι οποίες έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές και για τις οποίες ο Περιφερειάρχης έδωσε την διαβεβαίωση του στον κύριο Αρβανίτη πως θα εκταμιευθούν άμεσα τα χρήματα και θα προχωρήσουν άμεσα στην υποστύλωση τους.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κύριος Αρβανίτης επεσήμανε πως ο Αγώνας των Εθνικιστών επιβάλλεται να είναι διαρκής καθώς οι προσδοκίες του λαού ολοένα και αυξάνονται από την Χρυσή Αυγή. Τέλος, σφοδρή ήταν η επίθεση την οποία εξαπέλυσε εναντίον της συγκυβέρνησης της παρακμής όσον αφορά τους δυσβάσταχτους φόρους που έχουν επιβληθεί στις πολύτεκνες οικογένειες με αποτέλεσμα οι Έλληνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να είναι μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις από τους φίλους της Χρυσής Αυγής προς τον κύριο Αρβανίτη καθώς και συζήτηση μεταξύ αυτών.

Παρακολουθείστε φωτογραφίες και απόσπασμα από την ομιλία του κ. Αρβανίτη




Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102