Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Τ.Ο. Πάτρας τίμησε τα 99 χρόνια από την ανακύρηξη της ανεξαρτησίας της Β. Ηπείρου

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής αποτελούμενη από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Ν. Αχαϊας Μιχαήλ Αρβανίτη καθώς και μέλη της Τ.Ο Πάτρας παρευρέθησαν στην 99η Επέτειο αυτονομιακού αγώνα της Βορείου Ηπείρου. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Ηρώων της εποποιίας του 1914 ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Όλγας. 



Ο Συναγωνιστής Μιχαήλ Αρβανίτης υπήρξε ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης αναφέροντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αλλά και τους Αγώνες που δίνουν οι βουλευτές εντός και εκτός του κοινοβουλίου όσον αφορά το Βόρειο Ηπειρωτικό ζήτημα. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υποδοχή του βουλευτή αλλά και των μελών της Τ.Ο. Πάτρας ήταν κάτι παραπάνω από ένθερμη καθώς αρκετοί ήταν οι Αχαιοί συμπολίτες μας οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Αρβανίτη για τη στάση που τηρεί το Εθνικιστικό κίνημα εντός της βουλής αλλά και εκτός από αυτή.

Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
 Τηλ. 6986180102