Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δραστηριότητες στο Ν. Αχαϊας


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΑΤΡΑΣ

Την Τετάρτη 2-1-2013 ο βουλευτής Αχαΐας Μ. Αρβανίτης πραγματοποίησε ομιλία στα κατάμεστα για ακόμα μία φορά γραφεία της Τ.Ο Πάτρας με θέμα "Ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας".
Η παρουσία του υπήρξε καταλυτική, ενώ οι Συναγωνιστές που είχαν κατακλύσει τα γραφεία στην κυριολεξία τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις και απορίες στις οποίες ήταν έκδηλη η αγωνία τους για το μέλλον της πατρίδας μας.



Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Μ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ
4-1-2013

Ο Μ. Αρβανίτης πιστός στην υπόσχεση του προεκλογικά
για άμεση και ουσιαστική επαφή με τον δοκιμαζόμενο λαό μας
επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας μαζί με τοπικά στελέχη.
Συγκεκριμένα τα χωριά Γομοστό, Απιδεώνα και Λακκόπετρα. Οι κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και έθεσαν στον βουλευτή τους προβληματισμούς τους. Συγκεκριμένα τέθηκε το θέμα της άκρατης εγκληματικότητας που μαστίζει το Δήμο μας αλλά και προβλήματα που εδώ και σαράντα χρόνια παραμένουν άλυτα από τις λεγόμενες δημοκρατικές κυβερνήσεις, όπως η επέκταση της αρδευτικής διώρυγας του Πηνίου που σταματάει στο Λάππα και έχει καταδικάσει όλον τον αγροτικό πληθυσμό της Δυτικής Αχαΐας σε μαρασμό. Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον του βουλευτή θέτοντας το ως προτεραιότητα του για επερώτηση στο Κοινοβούλιο. Τα τοπικά στελέχη ενημέρωσαν τον κ. Αρβανίτη για την υποστήριξη που προσφέρουν σε δεκάδες δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων με την παροχή ρουχισμού και τροφής. Ο Βουλευτής κ. Μ. Αρβανίτης προσφέρθηκε να βοηθήσει εξαντλώντας κάθε υλικό μέσο που διαθέτει.