Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να δουλεύει


                  Η Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να δουλεύει
Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε την υπόθεση με το πακιστανικό τέρας της Πάρου, ο οποίος μετά το ειδεχθές έγκλημα του και την σύλληψη του, δήλωσε ανήλικος, ώστε να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Αρχικώς οι αρχές απ εδέχθησαν αυτό που έλεγε με αποτέλεσμα ο στυγνός αυτός εγκληματίας να καταλήξει κρατούμενος σε φυλακές ανηλίκων. Τότε η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει το εν λόγω αίσχος και είχε αναδείξει στην ολότητα της την πρακτική που ακολουθούν οι λαθρομετανάστες εγκληματίες ώστε να απολαμβάνουν των ευνοϊκών διατάξεων της νομοθεσίας, γύρω από τους ανήλικους.
Η επιμονή της Χρυσής Αυγής στο εν λόγω ζήτημα και το ρεζίλεμα που υπέστη η συγκυβέρνηση από την δικαίωση μας στο ζήτημα του Πακιστανικού τέρατος, το οποίο απεδείχθη ότι έλεγε ψέμματα για την ηλικία του, είχε ως αποτέλεσμα η συγκυβέρνηση να κάνει πίσω, υπό τον φόβο της λαϊκής κατακραυγής.
Έτσι πλέον η ηλικία των αλλοδαπών κατηγορουμένων που στερούνται εγγράφων θα γίνεται από ιατροδικαστή, κλείνοντας τοιουτοτρόπως, μερικώς, μια νομική τρύπα που την εκμεταλλεύονταν οι εγκληματίες και οι «αλληλέγγυοι» τους αριστεριστές. Και λέμε ότι κλείνει μερικώς η νομική αυτή τρύπα, διότι οι περισσότεροι των λαθρομεταναστών εγκληματιών έχουν έγγραφα προσωρινής διαμονής, τα οποία αναγράφουν ψευδή στοιχεία.
Είναι επιτακτική, λοιπόν, ανάγκη αυτό το μέτρο περί ιατροδικαστικής έρευνας για την ηλικία των εγκληματιών, να επεκταθεί και να εφαρμοστεί ασχέτως παρουσίας ή όχι εγγράφων. Αλλιώς η νομενκλατούρα της αριστεράς θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις εν λόγω διατάξεις, όπως κάνει και με την υπομονή του Ελληνικού Λαού. 
Αναδημοσίευση από κεντρική σελίδα xryshaygh.com