Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τολμούν και μιλούν για “ακροδεξιά” τρομοκρατία!


                Τολμούν και μιλούν για “ακροδεξιά” τρομοκρατία!
Η απόπειρα της μαρξιστικής Αριστεράς να συνδέσει την τρομοκρατία με ένα υποτιθέμενο ‘’ακροδεξιό παρακράτος’’ είναι υπόθεση παλαιά. Οι ρίζες της βρίσκονται στη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου των ετών 1944-49, όταν εκδηλώθηκε σε όλο του το βάθος ο φανατικός μισελληνισμός των μπολσεβίκων. Ήταν η περίοδος κατά την οποία τα πλέον απάνθρωπα ένστικτα των μαρξιστών εξήλθαν στην επιφάνεια της διαμάχης σε μια απελπισμένη προσπάθεια βίαιης επικράτησης επί του Ελληνικού Έθνους. Οι ακρότητες των ερυθρών εγκληματιών ξεκινούσαν από τη σφαγή αθώων Ελλήνων με τα κονσερβοκούτια, κατέληγαν δε, στο αισχρό μέτρο του παιδομαζώματος, μέτρο το οποίο είχε τελευταία φορά χρησιμοποιήσει στην ελληνική επικράτεια ο οθωμανικός βαρβαρισμός. Αποτελεί πάγια τακτική της Αριστεράς να κατηγορεί τους ιδεολογικούς της αντιπάλους για τις ακρότητες τις οποίες η ίδια διαπράττει. Η ιδεολογική παράταξη εκείνων οι οποίοι επεδίωξαν και πέτυχαν την ήττα στο μικρασιατικό μέτωπο (συμφώνως προς την εφημερίδα Ριζοσπάστης), εκείνων οι οποίοι αρνήθηκαν αρχικώς να συμμετάσχουν στον ‘’ιμπεριαλιστικό’’ πόλεμο του φασίστα Μεταξά κατά της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 1940, εκείνων οι οποίοι έταξαν ‘’αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη’’ στους Σλάβους συντρόφους, κατηγορούν τους Έλληνες Εθνικιστές για… δωσιλογισμό! Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οι απόγονοι εκείνων των προδοτών του Έθνους, επιχειρούν να φορτώσουν ένα δικό τους ιδεολογικό προϊόν, την τρομοκρατία, στο μεγάλο τους εχθρό.
Η απόπειρα να δημιουργηθεί η εντύπωση στην κοινή γνώμη πως η τρομοκρατία εκπορεύεται από την ακροδεξιά, δε θα έχρηζε καμιάς προσοχής, αν εκστομιζόταν από τα χείλη των κατ’ επάγγελμα συκοφαντών, εκείνων οι οποίοι έχουν αναγάγει σε επιστήμη τα ασύστολα ψεύδη και την συκοφαντία. Έχουν βλέπετε διδαχθεί επισταμένως την τέχνη αυτή, από τους μεγάλους διδασκάλους του σιωνισμού, οι οποίοι υπήρξαν και ιδρυτές των ιδεολογημάτων τους. Εν τούτοις, η επιχείρηση οικοδόμησης του μύθου ‘’ακροδεξιά τρομοκρατία’’, ξεκίνησε επισήμως από το ίδιο το Κράτος επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο ίδιος ο τότε υπουργός, υιοθέτησε την μαρξιστική ρητορική, βάζοντας το επίσημο κρατικό λιθαράκι στο χτίσιμο του μπολσεβίκικου μυθεύματος, ‘’προφητεύοντας’’ την μελλοντική εμφάνιση της ακροδεξιάς τρομοκρατίας! Η φράση του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν ένα τεράστιο καθεστωτικό δώρο, προς την βαλλόμενη Αριστερά. Βαλλόμενη δικαίως από τον Ελληνικό Λαό, σε μια εποχή κατά την οποία η επί τέσσερις δεκαετίες καθεστωτική αθώωση των μαρξιστικών εγκλημάτων κατά του Ελληνικού Έθνους κατέρρεε μπροστά στις κοινές καθημερινές διαπιστώσεις. Δεν είχαν άλλωστε περάσει αρκετά χρόνια, από την εξάρθρωση τμημάτων των γνωστών τρομοκρατικών οργανώσεων, των οποίων τα μέλη δήλωναν περήφανα την αριστερή πολιτική και ιδεολογική τους καταβολή. Κι αν η στρατευμένη ερυθρά δημοσιογραφία, είτε καμάρωνε για τους εγκληματίες συντρόφους της, είτε έριχνε στάχτη στα μάτια του Λαού μας, επιχειρώντας να τους παράσχει παντός είδους υποστήριξη, ο τότε υπουργός αποτόλμησε τον εξαγνισμό της Αριστεράς από τα ειδεχθή εγκλήματα του κοντινού παρελθόντος.
Η επίσημη κοινοβουλευτική Αριστερά είχε λάβει πλέον την καθεστωτική ώθηση να συνεχίσει το έργο της παροχής αμέριστης υλικής και πνευματικής συμπαράστασης στα ένοπλα τέκνα της. Υλική συμπαράσταση η οποία εκδηλωνόταν  δια της εξασφαλίσεως ενός δικτύου αριστερών δικηγόρων για τη νομική τους εκπροσώπηση και πνευματική μέσω των δημοσιογράφων, καθηγητών και άλλων μελών της μεταπολιτευτικής πνευματικής νομενκλατούρας, η οποία εκδήλωνε δημοσίως το θαυμασμό της για τα έργα των παλαιών συντρόφων. Ακολουθούν μερικά μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα οποία αποδεικνύουν δίχως αμφισβήτηση, την ωμή πραγματικότητα.
Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Είχε εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Καταθέτοντας, επιχείρησε να αποσυνδέσει τον κατηγορούμενο από τον ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης που του αποδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι η 17Ν είναι «ηττημένος εχθρός του κράτους». «Ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες σε αυτό το εδώλιο να βρισκόμουν εγώ, γιατί ο Γιωτόπουλος είναι ένας άλλος “εγώ”», είχε πει ο κ. Αγγελόπουλος.
Δημήτρης Στρατούλης. Μέλος της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Το 2003 βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού, όπου διεξαγόταν η δίκη για την υπόθεση της 17Ν, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη. Και τόνισε ότι εδώ και χρόνια αποτελούσε στόχο των διωκτικών Αρχών.
Νίκος Μανιός. Γιατρός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Βρέθηκε στο βήμα του μάρτυρα υπεράσπισης του πλέον γνωστού «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη. Αναφερόμενος στον τότε κατηγορούμενο τον χαρακτήρισε ως «έναν ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και απέδωσε την παραπομπή του σε κατασκευές των μηχανισμών.
Χριστόφορος Παπαδόπουλος. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Συμπεριελήφθη στον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης του Ηρ.Κωστάρη στο Εφετείο της δίκης της 17 Ν, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για συμμετοχή στη δολοφονία Μπακογιάννη. Ουσιαστικά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει. Ο μάρτυρας είπε ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση αυτού που λέγεται νομικός πολιτισμός και κράτος δικαίου. Η εισαγγελέας τον ρώτησε αν το κόμμα του τον έστειλε σαν εκπρόσωπο καταλήγοντας: «Δεν ξέρω αν το ξέρει το κόμμα σας ότι ήλθατε εδώ».
Παναγιώτης Λάμπρου. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη από το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο πέρασε ο Π. Λάμπρου, λέγοντας ότι τον γνώρισε σε διάφορες διαδικασίες του αριστερού κινήματος. Διευκρίνισε μάλιστα ότι «εγώ δεν μπορώ να καταθέσω αν ο Κωστάρης είχε ή δεν είχε σχέση με όσα τον κατηγορούν, σας μεταφέρω όμως μια εικόνα που υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη». Τα ντοκουμέντα αυτά έρχονται να καταρρίψουν τους αριστερίστικους ισχυρισμούς περί... ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Το παραμύθι όμως αυτό, δε καλλιεργείται μονάχα από το μεταπολιτευτικό παρακράτος των μαρξιστών. Επιχειρεί να το επιβάλλει και η κοινοβουλευτική Δεξιά, για πολιτικούς βεβαίως λόγους. Για να αποτρέψει τη μαζική εγκατάλειψη του δεξιού μαντριού, από τον πολλάκις εξ απατημένο ψηφοφόρο. Πώς λοιπόν θα αποτραπεί αυτή η μαζική φυγή; Μα θέτοντας στο ίδιο κάδρο, τους μαρξιστές εγκληματίες με τους αντικαθεστωτικούς ακροδεξιούς…
Η αστική Δεξιά, ψοφοδεής, φοβική και δειλή, ας απολογηθεί αν το επιθυμεί στην Άκρα Αριστερά. Οι Έλληνες Εθνικιστές, απόγονοι των νικητών του συμμοριτοπολέμου, ούτε θα απολογηθούν στους ηττημένους, ούτε θα θέσουν ποτέ εαυτούς στο ίδιο κάδρο με τους μαρξιστές τρομοκράτες! Η Δεξιά ανέχτηκε και ανέχεται την κόκκινη τρομοκρατία, επιχειρώντας τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού από τις προδοσίες εις βάρος του Έθνους, οι οποίες συντελούνται από το μεταπολιτευτικό ξενόδουλο καθεστώς. Δεν έχετε συνέταιροι του μεταπολιτευτικού εκτρώματος, το ηθικό ανάστημα να κατηγορήσετε τους Εθνικιστές! Και καθώς η εξαθλίωση οδηγεί στην εγρήγορση του μυαλού και στην αφύπνιση των συνειδήσεων, πλέον δεν έχετε ούτε το πολιτικό ανάστημα και την αξιοπιστία για να πείσετε και τον Ελληνικό Λαό. Το μεταπολιτευτικό παραμύθι της τρομοκρατίας τελείωσε!
Αναδημοσίευση από κεντρική σελίδα xryshaygh.com