Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμα μία επίθεση των Ρομά εναντίον ηλικιωμένης Ελληνίδας


Ακόμα ένα έγκλημα έρχεται να προστεθεί στα πεπραγμένα των Ρομά στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Οι "φιλήσυχοι" και "κακόμοιροι" -κατά τον Δήμαρχο του Δήμου Δύμης Ανδ. Παναγιωτόπουλο- Ρομά μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και αφού την έδεσαν χειροπόδαρα, την λήστεψαν. Η άτυχη 80χρονη κατάφερε να λυθεί μόνη της και να καλέσει την αστυνομία. Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο από γνωστό ειδησεογραφικό σάιτ της Πάτρας.
  Δυστυχώς επαληθευόμαστε για ακόμα μία φορά εις ότι αφορά την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας. Και θα συνεχίσει να αυξάνεται με αμείωτους ρυθμούς όσο οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αλλά και οι τοπικοί "άρχοντες" συνεχίζουν να μιλούν για ρατσισμό εναντίον των Ρομά. Ουσιαστικά κυνηγώντας μάγισσες και νεράιδες κυρίες και κύριοι έχοντες αξιώματα και θέσεις κλειδιά για την πάταξη της εγκληματικότητας δεν πρόκειται παρά όχι μόνο να δημιουργήσετε μία τρύπα στο νερό αλλά και να αυξηθούν οι δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από τις ορδές των αλλοδαπών. Ίσως και να σας χαροποιεί το γεγονός αυτό γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το μένος και το μίσος που πηγάζουν από μέσα σας για τον Ελληνισμό. Υπόδειγμα τέτοιου ανθέλληνα ο προαναφερθείσας "κύριος" Ανδ. Παναγιωτόπουλος τον οποίο και καλούμε να πάρει θέση για το περιστατικό αυτό. 
  Τέλος, καλούμε επίσης όλους τους Έλληνες πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής διότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την άμεση πάταξη της εγκληματικότητας. Πάγια μας θέση εις ότι αφορά την εγκληματικότητα και τη δημόσια τάξη είναι:


- Επανίδρυση της Χωροφυλακής και δημιουργία νέας Ειδικής Μονάδος της Ελληνικής Αστυνομίας με βαρύ επιθετικό οπλισμό για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων εγκληματικότητας (αλλοδαποί ληστές με καλάσνικοφ κλπ). Είναι απαράδεκτο ο Έλληνας αστυνομικός να παραμένει άοπλος απέναντι σε βαριά οπλισμένους κακοποιούς.
- Οριστική αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους κανόνες εμπλοκής. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι νομικά κατοχυρωμένο σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζει ένοπλο εγκληματία. Καλλιέργεια επιθετικού πνεύματος και απαλλαγή από το σύνδρομο ενοχής για τη χρήση του ατομικού οπλισμού.
- Απόσυρση αστυνομικών υπαλλήλων από υπηρεσίες γραφείου και κάλυψη των θέσεων αυτών με μετατάξεις των πλεοναζόντων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλοι οι αστυνομικοί μάχιμοι και στον δρόμο. Κατάργηση της άνευ λόγου φύλαξης προσώπων, όποιος επιθυμεί αστυνομική προστασία να προσλαμβάνει ιδιώτες.
- Επανίδρυση του Υπουργείου Δημοσιάς Τάξεως με Υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και των κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
- Θέσπιση ιδιωνύμου αδικήματος για τα βαριά αδικήματα που διαλύουν την κοινωνική συνοχή και καταστρέφουν τον εθνικό κορμό. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί λαθρομετανάστης, αλλά και θέσπιση αυστηρότερων ποινών για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα. Μόνο με σκληρά μέτρα καταστολής και σωφρονισμού θα απαλλαγεί η χώρα από τις δύο μεγαλύτερες πληγές της: τη βαριά εγκληματικότητα και τη διαφθορά του δημοσίου βίου.
Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα: 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102