Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η αναγκαιότητα της ύπαρξης μας



Διανύουμε την τελευταία περίοδο της Μεταπολίτευσης,της οποίας η διακυβέρνηση, (ασχέτως των μορφών που εξέλαβε κατά περιόδους), επέσυρε τόσα δεινά στον τόπο μας με αποκορύφωμα την υπαγωγή μας στο Δ.Ν.Τ. και την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, με την ταυτόχρονη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού.


Ο επιθανάτιος ρόγχος του Συστήματος, που λυμαίνονταν την χώρα για δεκαετίες, ακούγεται πλέον κάθε μέρα όλο και πιο δυνατά. Και ενώ βλέπουμε το δένδρο, μέσω της τραγικής καθημερινότητας που βιώνουμε, μολαταύτα το Δάσος είναι αυτό που έχει την πιο βαρύνουσα σημασία γιατί το ένα δεν είναι ασύνδετο από το άλλο.

Πριν από μερικά χρόνια μιλούσαμε για «συρρίκνωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας» και χαρακτηριζόμασταν ως «γραφικοί». Τώρα που βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καν «Εθνική Κυριαρχία» και αποδειχθήκαμε αληθείς καθ΄ όλα πως θα μας χαρακτήριζαν οι λιβελογράφοι του συστήματος;;;

Ο απώτερος σκοπός είναι η εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους όσο κι αν ακούγεται Κασσανδρικό. Κι η μέθοδος επίτευξης αυτού του σκοπού, εφ’ όσον δεν μπορούσαν να τον πετύχουν απ’ ευθείας με στρατιωτικά μέσα, ήταν μέσω της ψευτό-Δημοκρατίας, ουσιαστικά μέσω της φαυλότητας και μέσω των λεγόμενων και πολλαπλώς προβαλλόμενων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ».

Ναι ο Λαός ψήφιζε αυτούς που του έταζαν. Βρήκαν τα «πολιτικά τζάκια», το χώρο  εκείνο μέσα στην ανθρώπινη ψυχή για εξασφάλιση και τον καπηλεύτηκαν με πλείστους τρόπους. Η ασυδοσία, η αναξιοκρατία, το ρουφιανιλίκι, η κλακαδόροι, οι κομματάρχες, οι πάσης φύσεως Λούμπεν «προοδευτικοί», οι καναλάρχες, οι μεγαλοεργολάβοι και πλείστοι άλλοι, ήταν για πολλά  χρόνια οι κυριότεροι εκφραστές και «δαδοφόροι» της πορείας προς το Έρεβος.

Τόσο τα προσωπικά τους συμφέροντα και φιλοδοξίες όσο και οι Διεθνείς επαφές τους με τα Λόμπι, που έψαχναν εναγωνίως έναν «Δούρειο πολιτικό ίππο» εντός της χώρας προς επίτευξη των σχεδίων τους, οδήγησαν την κατάσταση εδώ που βρισκόμαστε. Ακόμα κι η αθρόα έλευση λαθρομεταναστών πρέπει να αναζητηθεί στην παραπάνω συσχέτιση όλων αυτών.

Η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής τους προκαλούσε φλύκταινες, προτού ακόμα αποκτήσει Κοινοβουλευτική παρουσία. Τώρα όμως τους προκαλεί Δέος

Κι εδώ έγκειται η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ.

Εδώ και πολλές δεκαετίες δεν είχε εμφανισθεί Κίνημα, με αμιγώς Εθνικιστικό προσανατολισμό και Ιδεολογία, τώρα που αυτό βγήκε από την «σκιά» που του είχαν επιβάλλει δια της βίας και του κιτρινισμού, τώρα που ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε ότι, χωρίς Έθνος δεν μπορείς να υπάρχεις ως άνθρωπος, πολλώ δε μάλλον ως ελεύθερος Έλληνας, τώρα που η απώλεια εδαφών είναι πιο εμφανής από ποτέ με την μέθοδο της Κοσσοβοποίησης ζωνών ολόκληρων μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, τώρα που ο Έλληνας ζει στο πετσί του και πολλές φορές με την ίδια του την ζωή, την «αθωότητα των κακόμοιρων των λαθρομεταναστών», τώρα που βλέπει την υποκρισία της Αριστεράς, περί της εικόνας που έχει όταν θα ανέλθει στην εξουσία και πως ονειρεύεται ο Τσίπρας(και οι εκτός Ελλάδος υποστηρικτές του), να κυβερνήσουν αυτό τον ταλαίπωρο τόπο μετατρέποντάς τον σε γειτονιά του Ισλαμαμπάντ, αφήνοντας ασύδοτους τους Μουσουλμάνους να εφαρμόσουν την Σαρία στα ιδιότυπα γκέτο που έχουν δημιουργήσει, τώρα που ο κάθε λογής κακομοίρης και μέχρι πρότινος επαίτης «γείτονας», προσβλέπει σε εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της Πατρίδος μας, ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

EIΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΘΥΤΕΝΕΣ ΚΙ ΕΝΤΙΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΤΟΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ «ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ» ΑΓΩΝΑ.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Κωνσταντίνος Β. Γκλαβάς
Υπ/νος Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ