Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Τ.Ο Δυτικής Αχαϊα


                                            Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Μετά τη γνωστή δράση της Χρυσής Αυγής κατά του λαθρεμπορίου στα παζάρια, επιτέλους για πρώτη φορά, ένα φοβικό κράτος που διοικείται από την δεξιά της σφαλιάρας(Ν.Δ.) αποφάσισε να δράσει, για τα μάτια του κόσμου. Έτσι, μετά τις παρεμβάσεις στελεχών μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Αστυνομικό τμήμα της Κ. Αχαΐας, έγιναν κάποιοι υποτυπώδης έλεγχοι από τον δήμο και την αστυνομία στο παζάρι του Τίμιου Σταυρού στην πόλη μας. 
Το αποτέλεσμα σχεδόν μηδαμινό. Όλοι όσοι προσήλθαν για βόλτα στο παζάρι, διαπίστωσαν ότι στους 50 πάγκους, οι 40 ήταν σε χέρια Αλλοδαπών. Αυτή η εικόνα θα είναι πλέον στο άμεσο μέλλον, η εικόνα της χώρας μας με ότι αυτό συνεπάγεται, αν παραμείνουμε αδρανής. 
Γι’ αυτό φροντίζουν τα «αρμόδια όργανα», σε πολλά επίπεδα όπως με τους δεκάδες γάμους μεταξύ αλλοδαπών( Αιγυπτίων κ.λ.π. ) και Ρομά  που όπως φαίνεται εργολαβικά έχει αναλάβει ο Δήμαρχός μας. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς ξαφνικά ερωτεύθηκαν δεκάδες από αυτούς  μεταξύ τους και αγάπησαν αυτό τον τόπο και τον επέλεξαν σαν τόπο διαμονής τους. 
Οπότε, συνδημότες ευχηθείτε τους «Βίο Ανθόσπαρτο και πολλούς απογόνους». Στους δε  κουμπάρους(Δήμαρχο και Αντιδημάρχους) «Πάντα Άξιοι και να σας ζήσουν»!!!( οι νέοι ψηφοφόροι  σας ). 
Εάν έχεις την καλοσύνη  κ. Δήμαρχε, απάντησέ μας πού ανέθεσες τον ψεκασμό για τα κουνούπια  φέτος και είχε τόση μεγάλη επιτυχία;; Να τον επαναλάβεις και του χρόνου!!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.   

Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΑΧΑΐΑΣ
4/10/2012