Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πλήρης ανοχή στα “τάγματα εφόδου” των αναρχικών


του Μιχαήλ Αρβανίτη, Δικηγόρου - Βουλευτή Αχαΐας Χρυσής Αυγής

Πάλι στα μαλακά έπεσαν οι αναρχικοί εγκληματίες της Πάτρας παρά τις βαρύτατες κατηγορίες
Στη Πάτρα την Πέμπτη 11/10/2012, και ώρα τρίτη πρωινή πενήντα περίπου κρανοφόροι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες, επιτέθηκαν απρόκλητα σε κατάστημα συναγωνιστή στα Υψηλά Αλώνια. Η θρασύτατη αυτή επίθεση που επαναλήφθηκε και κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχε ως αποτέλεσμα; 1) την ισοπέδωση του καταστήματος, 2) το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι πελάτη που ήδη νοσηλεύεται, 3) τον τραυματισμό άλλων πελατών που βρίσκονταν στο κατάστημα, καθώς και τη πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών σε σταθμευμένα έξω από το κατάστημα οχήματα. Δέον να αναφερθούμε στο αίσθημα τρόμου και ανησυχίας που προκλήθηκε στους θαμώνες της πλατείας καθώς και στους ενοίκους παρακείμενων κατοικιών.
Kατόπιν προσαγωγής εννέα εκ των επιτεθέντων της ως ανω εγκληματικής οργάνωσης ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, κρατήθηκαν τρείς ενήλικες και ένας ανήλικος αλβανικής καταγωγής, για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και συμμετοχής σε ομάδα με εγκληματική οργάνωση (κακουργηματικές πράξη) και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορίας, οπλοχρησίας (πλημμεληματικές πράξεις).
Ορίστηκε η Δευτέρα 15/10/2012 για να απολογηθούν οι τρεις πρώτοι στον Ανακριτή. Από νωρίς το Δικαστικό Μέγαρο  πολιορκήθηκε από120 περίπου κουκουλοφόρους της οργάνωσης αυτής (αναρχικά τάγματα εφόδου με την ανοχή Δένδια), οι οποίοι  είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία των οδών Κορίνθου και Γούναρη, παρουσία διμοιρίας των ματ κραυγάζοντας με συνθήματα και απειλώντας ότι σε περίπτωση προφυλακίσεως των κρατουμένων συντρόφων τους θα έκαιγαν την Πάτρα. Τελικά δικαστές και εισαγγελείς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους τους τρεις εγκληματίες. Το απόγευμα προσάγεται στον Ανακριτή  ο τέταρτος, ο οποίος φέρεται ως ανήλικος. Η Πάτρα βρίσκεται στο έλεος της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, η οποία δρα ανεξέλεγκτα υπό την υψηλή εποπτεία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, το οποίον μόνο η παρουσία της Χρυσής Αυγής ενοχλεί, όπως και τους άλλους ψευτοδημοκράτες του συστήματος, που σκοπό έχει τη διάλυση της Ελλάδος.