Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν σε 60χρονο Έλληνα

Νέα επίθεση λαθρομεταναστών εναντίον Έλληνα πολίτη σημειώθηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου στο ύψος της Ζαϊμη. Αυτή τη φορά οι αλλοδαποί δε δίστασαν να βιαιοπραγήσουν εις βάρος ενός ηλικιωμένου. Οι δύο αλλοδαποί προσέγγισαν τον 60χρονο, τον ακινητοποίησαν και με γρήγορες κινήσεις τράβηξαν με δύναμη την αλυσίδα που φορούσε  στο λαιμό του και άρχισαν να τρέχουν. Ο 60 χρονος έβαλε τις φωνές και διερχόμενοι κυνήγησαν τους δύο αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να πιάσουν μόνο τον έναν, ενώ αυτός που πήρε την αλυσίδα κατάφερε να ξεφύγει. Τον δράστη συνέλαβε η αστυνομία.
  Καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον τα κρούσματα βίας των αλλοδαπών εις βάρος των Ελλήνων Πατρινών πολιτών. Πριν από ενάμιση μήνα δολοφόνησαν οι λαθρομετανάστες ένα 30χρονο παλικάρι στη περιοχή Ιτιές Πατρών για ασήμαντη αφορμή. Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μαζί με πολλές εκατοντάδες κατοίκων κινητοποιήθηκαν και απαίτησαν την άμεση απομάκρυνση και απέλαση των παράνομων μεταναστών, διότι όπως είναι λογικό πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερο θύμα. Δυστυχώς δεν ίδρωσε το αυτί κανενός υπευθύνου από τις κινητοποιήσεις αυτές. Δεν τους ενδιαφέρει η τρομοκρατία που ζουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες εξ' αιτίας ενός προβλήματος που δε δημιούργησαν οι ίδιοι. Αντιθέτως, το δημιούργησε το σάπιο σύστημα που μας κυβερνά εδώ και 37 χρόνια.
  Εμείς τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλούμε όλους τους Έλληνες Πατρινούς πολίτες να ενταχθούν στο κίνημα μας και να αγωνισθούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Όσοι προτιμούν να γίνουν τα παιδιά μας μειονότητα μέσα σε λίγα χρόνια στην ΕΛΛΑΔΑ μας ας κάτσουν στο καναπέ τους. Οι υπόλοιποι ελάτε να δώσουμε τις μάχες ενάντια στο κατεστημένο με στόχο να κερδίσουμε τον πόλεμο! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ