Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ

Μετά την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας όπου απειλείται πλέον η εδαφική μας ακεραιότητα, όπου η δημόσια περιουσία εκποιείται και ο ενεργειακός πλούτος δεσμεύεται, οι Έλληνες οδηγούνται στις κάλπες στις 17 Ιουνίου, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, τρεμάμενοι συνταξιούχοι- από το πάλαι ποτέ ‘’περήφανοι γηρατειά’’ άνθρωποι όλων των ηλικιών, στα όρια της εξαθλίωσης και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, θα συνωστισθούν στα εκλογικά κέντρα, αναζητώντας διέξοδο στην παθογένεια και το τέλμα.
   Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται για νέους συνεχείς αγώνες, για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. 38 χρόνια επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, για νέα ξεκινήματα, για επανίδρυση του κράτους, για υποκριτικές παραδοχές ότι δήθεν πήραν το ‘’ μήνυμα’’, και ακροβατικές κωλοτούμπες από το κόμμα του ενός, στο κόμμα του άλλου, απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια ότι συσσωρεύθηκε πολλή βρωμιά στα καθαγιασμένα χώματα της πατρίδας μας.
   Ξεσηκωθείτε και πυκνώστε τις τάξεις του εθνικιστικού Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής. Στηρίξτε το μόνο κόμμα που το σύνολο του σαθρού και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος με την αμέριστη βοήθεια των Μ.Μ.Ε. και των καλοβολεμένων δημοσιογράφων, εξαπολύει καθημερινές λυσσώδεις επιθέσεις. Αναρωτήσου, γιατί αυτή η βίαιη και ανελέητη επίθεση. Είναι γιατί ο πλούτος που συσσωρεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια στις τσέπες όλων αυτών, δεν τους αρκεί. Θέλουν να συνεχίσουν την αφαίμαξη του λαού μας, γιατί η πλεονεξία τους δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.
  Το τέλος της αδηφάγου πορείας τους έφθασε. Η Νέμεσις τους περιμένει… Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, για εκλογικούς αντιπροσώπους, επισκεφτείτε τα γραφεία του κόμματος μας Γερμανού 128, Σάββατο 16 Ιουνίου. Στηρίξτε τις προσπάθειες μας ενώνοντας τις δυνάμεις μας!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥ 128 ΤΗΛ.΄6986180102