Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Απάντηση Μπαρμπαρούση : Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Το «τεράστιο» πολιτικό του ήθος απέδειξε, σήμερα ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μακρυπίδης, με επιστολή που έστειλε προς: κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου, τα στελέχη τοπικής Αυτοδιοίκησης Ξηρομέρου, Συνεταιριστικά στελέχη Ξηρομέρου και στελέχη του Πολιτιστικού κινήματος Ξηρομέρου, για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Παραπονούμενος πως «δεν μπόρεσε να αγιάσει στον τόπο του», τουτέστιν να ξαναεκλεγεί βουλευτής, διότι ανταυτού άλλοι συνυποψήφιοι του επιλεχτήκαν από τους Ξηρομερίτες.
Ουδόλως βεβαίως, με απασχολούν τα μαχαιρώματα των «συντρόφων», αναμενόμενα ελείψει κουτάλας!
Αφορμή για την παρούσα απάντηση, είναι ο σχολιασμός του εκλογικού αποτελέσματος, που έκανε ο κ. Μακρυπίδης και αφορά το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκα βουλευτής. Το σχόλιο έχει ως εξής: «Επιλογή «Θυμού και αγανάκτησης» και όχι ωριμότητας, νηφαλιότητα και υπευθυνότητας όσων στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές Χρυσή Αυγή».
Κύριε Μακρυπίδη, τόσα χρόνια είδαμε τους ωρίμους, τους νηφάλιους και τους υπευθύνους πως μας κατάντησαν, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!
Επιτέλους σταματήστε να προσβάλατε τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μου.
Όσον αφορά τον περεταίρω σχολιασμό, στο πρόσωπό μου, με την περίφημη φράση του Χαριλάου Τρικούπη «Ανθ’ ημών Γουλιμής», κρίνεται ως ατυχής!
Μόνο ένας αλαζών και παράφρων θα ανήγαγε εαυτόν ως «Τρικούπη του σήμερα»! Πράγματι, δεν γνωρίζω εάν ο Μιλτιάδης Γουλιμής κατάφερε να κάνει κάτι με τους «λύκους», εγώ ωστόσο θα αγωνιστώ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Υπ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Κων/νος Μπαρμπαρούσης.