Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πρόβλημα στη ΝουΔούλα με την επαρχία

Από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας :

...Έκπληκτοι οι γαλάζιοι υποψήφιοι με την κατάσταση ..
Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. άρχισαν εδώ και μέρες να βγαίνουν δυναμικά στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και να ζητούν τη στήριξη αρχικά όσων ήξεραν νεοδημοκρατών! Το θέμα όμως είναι τώρα πως όλα έχουν αλλάξει!
Πλησιάζοντας όσους ήξεραν πριν από μερικό καιρό νεοδημοκράτες οι υποψήφιοι με έκπληξη πληροφορούνται πως δεν ανήκουν πλέον σε αυτό το κόμμα! Ποια απάντηση παίρνουν όταν ρωτάνε τι θα ψηφίσεις τον καθένα ξεχωριστά; Χρυσή Αυγή!
Ειδικά στα χωριά του Ξηρομέρου και στο Βάλτο οι νεοδημοκράτες που δηλώνουν ευθαρσώς
θυμωμένοι από το πολιτικό σκηνικό πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή , είναι απρόσμενα πολλοί!
Κάποιοι μαλακώνουν και επανέρχονται στο «μαντρί» αλλά στο τέλος δεν βλέπουμε πολλούς να επιστρέφουν! Βέβαια ακόμη πιο μεγάλη εντύπωση μας κάνει πως παραδοσιακά ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ από τις συγκεκριμένες αγροτικές περιοχές επίσης ανοιχτά κάνουν αγώνα για τη Χρυσή Αυγή!...



Άρχισαν τα όργανα για τους "μεγάλους" του μνημονίου και δη της επαρχίας!
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης που συμβαίνει με τους "εθνεγέρτες" υποψήφιους βουλευτές της νέας Νουδού που ψάχνουν επαρχιώτικα ψηφαλάκια με το λυχνάρι για να μας "ξανασώσουν" με τα ψηφίσματά τους , κατά κύρια ομολογία ο κόσμος κατάλαβε το ρόλο που βαρούν τα μνημονιακά κόμματα τους και πλέον τους γυρνούν την πλάτη.
Έπεται συγκλονιστική συνέχεια στις προσεχείς περιπέτειες των Μαυρογιαλούρων της μεταπολίτευσης στην επαρχία και συνιστούμε συντονισμό στις μέλουσες εξελίξεις για μια διασκεδαστική συνέχεια.