Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ενημερωτική δράση στην Αιτωλοακαρνανία - Κατούνα Ξηρομέρου


Την Κυριακή το πρωϊ βρέθηκε κλιμάκιο του πυρήνα Αιτ/νίας στην Κατούνα Ξηρομέρου όπου και πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους δρόμους , τα καταστήματα και την πλατεία της πόλης.
Μοιράστηκαν πάμπολλες εφημερίδες καθώς κι έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος στους κατοίκους οι οποίοι μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και θέρμη , πολλοί απο αυτούς μας ρωτούσαν για τις πολιτικές θέσεις μας , στην κυριολεξία διψούσαν να μάθουν περισσότερα για μας και για τον δίκαιο αγώνα μας που τελικώς αυτό και μόνο το γεγονός μας οδήγησε σε πολυσύχναστο καφενείο της πόλης όπου και μίλησαν τα στελέχη του κλιμακίου μας.

Μέσα στο καφενείο και με πλήθος κόσμου που δημιούργησε το αδιαχώρητο , αρχικά το λόγο πήρε ο Κώστας Ντάϊκος , μέλος της Κεντρικής επιτροπής της Χρυσής Αυγής όπου ανέπτυξε στον κόσμο τις θέσεις του κινήματός μας με ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά γεγονότα και στην κρίση που δημιουργούν τα παρασκηνιακά κέντρα αποφάσεων εγχώρια και μη.
Ύστερα το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής Λεωνίδας Σταθόπουλος όπου επικέντρωσε την ομιλία του κυρίως στο θέμα των λαθρομεταναστών , της εγκληματικότητας και τον παρασκηνιακό πόλεμο παραπληροφόρισης που δεχόμαστε από τα καθεστωτικά ελληνόφωνα τουρκοκάναλα της Αθήνας.

Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους πάνω σε γενικά θέματα μα αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η απαίτηση του κόσμου: "Μη μας προδώσετε όπως και οι άλλοι".
Η απάντησή μας ήταν ξεκάθαρη και άμεση :" Δεν προδίδουμε τις ιδέες μας , τα ιδανικά μας , υπερασπιζόμαστε την αλήθεια και πάνω απ'όλα το Λαό και το Έθνος μας. Η φωνή της Χρυσής Αυγής στη βουλή θα είναι συνάμα και φωνή όλων των Ελλήνων. Καριέρίστες πολιτικούς μπορούν να αναζητήσουν σε πολιτικά τηλεαποκόμματα , όχι στην Χρυσή Αυγή".
Τα μηνύματα και η αποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετικά , προχωρούμε ακάθεκτοι από χωριό σε χωριό , σε όλους τους δρόμους , τα σοκάκια και τις πλατείες τους . Με όπλο μας την ιδεολογία μας και σύμμαχο την καθολική αποδοχή του κόσμου προς εμάς , παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε μέχρι την Τελική Νίκη.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ