Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο αγώνας για μια μεγάλη Ελλάδα με εθνική ανεξαρτησία δεν θα σταματήσει με το σπάσιμο τζαμιών κι επίπλων!

Με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα ταρακουνήθηκε το σάπιο κατεστημένο αυτής της πόλης κι όπως έχει γίνει και στο παρελθόν πολλές φορές, ανέλαβαν δράση οι παρακρατικοί εκτελώντας με άνεση (χωρίς πλέον να κρατάνε ούτε τα προσχήματα) τις εντολές τους. Έτσι την Πέμπτη σε ώρα αιχμής το μεσημέρι γύρω στις 12:30 η ώρα μια ομάδα "νεαρών" των 50 ατόμων άρχισε να συγκεντρώνεται σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία με σκοπό να πάνε να τα καταστρέψουν. Η αστυνομία αφού αντιλήφθηκε την έντονη κινητικότητα στην περιοχή έδωσε εντολή να πάνε αστυνομικές δυνάμεις απλά για να τους παρακολουθήσουν Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και σε ένα περιπολικό που βρισκότανε κοντά! Ακολούθησε πορεία με τη συνοδεία της αστυνομίας μέχρι τα γραφεία της τοπικής κι ανενόχλητοι σπάσανε με βαριοπούλες και λοστούς τις πόρτες. Μπήκανε μέσα στα γραφεία και με τρόπο άγριο και τρομερά επαναστατικό σπάσανε τζάμια, βρύσες, ντουλάπια και ότι άλλο μπορούσαν! Στη συνέχεια οι "επαναστάτες" αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας (οι οποίοι τους περίμεναν κάτω από τα γραφεία μέχρι να κατέβουν) κ τερμάτισαν στο κέντρο της Πάτρας στην γνωστή γιάφκα τους. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μαρτυρούν από μόνα τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ίδιοι γράφανε στο ιντιμίντια μέρες πριν τις προθέσεις τους κι ενώ η αστυνομία είχε ενημερωθεί επίσημα με έγγραφο για την λειτουργία των πολιτικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Γιαυτό έγιναν όλες οι νομικές ενέργειες με δικηγόρους και κατατέθηκαν μηνύσεις κατά της αστυνομίας. Επίσης να αναφέρουμε πως βρέθηκε εμπρηστικό υλικό το οποίο ευτυχώς δεν εξερράγη καθώς θα είχε πιάσει φωτιά και θα υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί και στα άλλα διαμερίσματα όπου μένουν άνθρωποι.
Ο ρόλος των παρακρατικών αναρχικών είναι γνωστός σε εμάς κι πια έχει γίνει γνωστός και στην κοινωνία. Ότι προβοκάτσιες και να κάνουν ας καταλάβουν ότι τίποτα δεν σταματάει το εθνικιστικό ποτάμι! Τα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας θα παραμείνουν ενεργά και θα ανοίγουν όπως έχει αναφερθεί κάθε δευτέρα 7 με 9 το βράδυ. Η Χρυσή Αυγή σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα και σαν κίνημα δίνει τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα. Τέτοιες γελοίες κινήσεις μόνο δύναμη μας δίνουν και κάνουν τον απλό λαό να έρχεται όλο και πιο κοντά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση της γειτονιάς γύρω από τα γραφεία όπου όλοι μας συμπαραστάθηκαν καθώς ξεσκεπάστηκε ο ρόλος των αναρχικών. Κάποιοι μάλιστα απλοί πολίτες και μαγαζάτορες που δεν είχαμε έρθει σε επαφή ποτέ πριν, προσφέρθηκαν να καθαρίσουν τα γραφεία και να μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τις ζημιές! Η ώρα που η Χρυσή Αυγή θα είναι στη βουλή πλησιάζει κι αυτό τους τρομάζει. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Εδώ δείτε τις αναφορές των τοπικών εφημερίδων. Η είδηση ήταν παντού πρωτοσέλιδο σε όλο τον τύπο κι έπαιξε σε όλα τα κανάλια.


Πελοπόννησος




Αλλαγή




Ημερήσιος




Η Γνώμη






Εδώ δείτε τις αναφορές από το διαδίκτυο