Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες συγκρούσεις λαθρομεταναστών στη Πάτρα

Νωρίς το πρωί, συνέβησαν και νέες οδομαχίες όπου πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά ήταν και πάλι αλλοδαποί διαφορετικών εθνικοτήτων. Η πρώτη σύγκρουση των αλλοδαπών έλαβε χώρα στην οδό Θεμιστοκλέους όπου και είχε στηθεί λαική αγορά. Ενώ, στις 11 το πρωί ακολούθησε η δεύτερη σύγκρουση με τους λαθρομετανάστες να αντιμάχονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στις αστυνομικές αρχές ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε επίσης από αλλοδαπό, διαφορετικής όμως εθνότητας, στο πόδι μετά από πυροβολισμό.
Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περίοικοι οι οποίοι βρέθηκαν στη λαική αγορά για να κάνουν τα ψώνια τους βρέθηκαν για ακόμα μία φορά ανάμεσα σε μία αιματηρή σύγκρουση και είναι θαύμα που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από μέρος τους. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν τρομοκρατημένοι και παρατημένοι στο έλεος του Θεού καθώς η πολιτεία και συγκεκριμένα ο δήμος δεν έχουν λάβει ούτε ένα μέτρο για την καταπολέμηση της λαθροεγκληματικότητας. Πολλοί ήταν αυτοί ,μάλιστα, που υποστήριζαν σήμερα ότι δε θα ξανά αφήσουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν στη περιοχή αυτή ενώ όπως δήλωσαν είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Σε προηγούμενα άρθρα μας τονίσαμε το γεγονός ότι ενώ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν οπλισμένοι μέσα στην Ελληνική κοινωνία, η πολιτεία και ιδιαίτερα οι τοπικοί άρχοντες της Πάτρας αδιαφορούν παντελώς. Αδιαφορούν και στο άκουσμα πως μπορεί να υπάρξει και νεκρός Έλληνας. Εμείς, ο πυρήνας Χρυσής Αυγής Πάτρας δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους και τους υποσχόμαστε πως όταν πρόκειται να αντιδράσουν θα μας βρούν συμπαραστάτες και θα παλέψουμε μαζί τους για να ξανά αποκτήσουν τα δικαίωμα της ελευθερίας τους μέσα στην ίδια τους τη χώρα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ