Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οπλισμένοι αλλοδαποί με τη χορηγία του....Δήμου Πατρών

Χθες το πρωί συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλβανός υπήκοος ο οποίος, ύστερα από σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να έχει στη κατοχή του πιστόλι 22άρι ρωσικής προέλευσης με ένα γεμιστήρα. Ο αλλοδαπός αλβανός οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πατρών όπου και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Το συμβάν αυτό δεν μας προκαλεί εντύπωση καθώς είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον να συλλαμβάνονται οπλισμένοι αλλοδαποί. Ωστόσο μας προκαλεί εντύπωση η προκλητική αδιαφορία της πολιτείας καθώς και της τοπικής αρχής καθώς τα άτομα που τις στελεχώνουν φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Έλληνες πολίτες σε περίπτωση που οι αλλοδαποί ξεσηκωθούν έστω και για το παραμικρό. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει ότι χιλιάδες Έλληνες θα βρεθούν αντιμέτωποι με το αλόγιστο μίσος που τρέφουν οι αλλοδαποί για το έθνος εμάς. Πόσο μάλλον οι αλβανοί όταν οι συμπεριφορές τους και οι σκέψεις τους σχετικά με την Μεγάλη Αλβανία είναι σε όλους γνωστές, καθημερινές και προκλητικές.
Παρ’ όλα αυτά είδαμε να συνεδριάζει στο Δημοτικό κατάστημα στην οδό Μαιζώνος 147 το συμβούλιο μεταναστών υπό την προεδρία της αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο., Ένταξης Μεταναστών, και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Μαρίας Ανδρικοπούλου. Ενώ, λοιπόν, οι Δημοτικοί άρχοντες της Πάτρας έχουν «λύσει» όλα τα χιλιάδες προβλήματα του Ελληνικού λαού και συγκεκριμένα των Πατρινών πολιτών τώρα κάνουν προσπάθεια να λύσουν και αυτά των αλλοδαπών. Το κακό τους το καιρό!!! Αυτό έχουμε να πούμε στους τοπικούς άρχοντες οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στα προβλήματα των αλλοδαπών αλλά και στους ίδιους τους αλλοδαπούς οι οποίοι καθημερινά διαπράττουν εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων πολιτών με την ανοχή του συστήματος και πιστεύουν ότι η Ελλάδα ανήκει σε αυτούς.
Η Ελλάδα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρις ότου οι κίναιδοι και οι κλέφτες που κυβερνούν αυτή τη χώρα, την οποία κατασπαράζουν μέρα με τη μέρα σαν τα όρνια, βρεθούν στη φυλακή και όχι μόνο! Δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να παραδοθεί στα χέρια των αλλοδαπών εγκληματιών γιατί έτσι το θέλουν οι εθνοπροδότες. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ