Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πάτρα: Η καθημερινή και πολύπλευρη αδιαφορία "σκοτώνει" τη πόλη

ΒΡΩΜΙΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ! Είναι οι δύο λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν τη πόλη της Πάτρας εξ’ αιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά τη συγκομιδή των απορριμάτων από το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και τις περιοχές γύρω από αυτό. Εδώ και τρεις μήνες περίπου οι διοικούντες της πόλης φαίνεται πως έχουν ξεχάσει παντελώς ότι κατοικούν άνθρωποι στη πόλη αυτή και ότι οι συνέπειες στην υγεία τους μπορεί να είναι καταστροφικές. Αυτούς τους τρεις μήνες, λοιπόν, μαζί με τα σκουπίδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη πόλη και εκατοντάδες ποντίκια. Ότι ώρα και να κυκλοφορήσει κάποιος σε οποιοδήποτε σημείο της Πάτρας οπουδήποτε και αν σταθεί θα συναντήσει αρκετά από αυτά τα μικρόσωμα παμφάγα ζώα. Και τα οποία εμφανίζονται σε μέρη όπου επικρατεί μόνο βρωμιά και δυσωδία.
Το ανεκδιήγητο στη κατάσταση αυτή είναι ότι η Δημοτική Αρχή επιρρίπτει τις ευθύνες στους εργαζομένους του τομέα της καθαριότητας προκειμένου να αποποιηθεί των δικών της ευθυνών. Αυτό όμως δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα. Κάθε φορά που θα εμφανίζονται προβλήματα στη πόλη αυτή, η εκάστοτε Δημοτική Αρχή θα κατηγορεί τους εργαζομένους. Πρόκειται, λοιπόν, για μία συνηθισμένη τακτική την οποία ακολουθούν οι «προοδευτικοί» και «Δημοκράτες» πολιτικάντηδες για να βγουν αλώβητοι από τη κατακραυγή του λαού. Είναι σαν ένα έργο το οποίο όμως επαναλαμβάνεται συνεχώς εδώ και τρεις δεκαετίες.
Όμως τεράστια ευθύνη έχουν και οι θεατές καθώς σε διαφορετική περίπτωση στην επανάληψη του ίδιου έργου θα είχε μπει ένα τέλος. Στη προκειμένη περίπτωση οι θεατές είναι οι κάτοικοι της Πάτρας. Πολλά χρόνια τώρα επιλέγουν να τους διοικούν οι «Δημοκράτες» και οι «προοδευτικοί» με αρνητικά πάντα αποτελέσματα όχι μόνο στον τομέα της καθαριότητας αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς. Εγώ προσωπικά δε θα σχολιάσω τη βούληση του λαού της Πάτρας. Αναρωτιέμαι όμως τι είναι αυτό που τους κάνει να επιλέγουν τους ίδιους και τους ίδιους συνεχώς όταν μάλιστα δε βλέπουν να γίνεται κάτι καλό για τη πόλη τους από τους διοικούντες. Όπως είπα δε θα σχολιάσω τη βούληση του λαού. Δε θα ανεχτώ όμως και από όλους αυτούς ούτε ένα παράπονο για κάτι που δε τους αρέσει στη πόλη ή για κάτι που δε λειτουργεί σωστά στη διοίκηση της εφόσον αυτοί το επέλεξαν να γίνει με αυτό το τρόπο. Όσον αφορά, λοιπόν, το θέμα της καθαριότητας, αφού οι ίδιοι δεν ενδιαφέρονται για την υγεία τους και προπάντων την υγεία των παιδιών τους, μη περιμένουν από τους πολιτικάντηδες να το κάνουν.

Εν τέλη ας παραμείνουν στο ίδιο έργο θεατές. Εμείς, οι «κακοί» και «φασίστες» Χρυσαυγίτες θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να αλλάξουμε την Ελλάδα όχι μόνο σε επίπεδο αυτοδιοικητικό αλλά και σε γενικό. Πολύ γενικό! Έφτασε η ώρα να ξεβρομίσει η Ελλάδα κυρίως από τα «ανθρώπινα σκουπίδια»
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ