Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πανδημοτικός ξεσηκωμός στον Άγριλο Αιτ/νίας από την Συγκέντρωση του Σαββάτου

Η Τοπική κοινωνία στην περιοχή του Άγριλου Αιτ/νίας έστειλε ηχηρό μήνυμα - χαστούκι στους πασοκιστανούς κυβερνώντες και τους "έριξε πόρτα" στην πρόθεσή τους να δημιουργήσουν κέντρα κράτησης - εκτροφεία λαθρομεταναστών στην φιλήσυχη και όμορφη αυτή περιοχή.
Από νωρίς το πρωϊ άρχισε να συρρέει κόσμος μπροστά από το εγκαταλελειμένο στρατόπεδο Ψαρόγιαννη όπου δυναμικά και με τρομερό παλμό διατράνωσαν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν τα λαθρολάγνα τους σχέδια.
Το παρόν στην μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση δώσαμε κι εμείς ως τοπικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής Αιτ/νίας που με παλμό κι ενθουσιασμό συμπαρασταθηκαμε δυναμικά στους συμπατριώτες μας στο δίκαιο τους αίτημα να εξακολουθούν να ζουν αρμονικά στον τόπο τους χωρις αλλογενείς εισβολείς - φορείς εγκληματικότητας και ασθενειών.
Η αποδοχή του κόσμου προς εμάς ήταν συγκλονιστική , φώναζαν μαζί μας συνθήματα κατά την ξενοκρατίας στην Ελλάδα και δέχτηκαν με χαρά να πάρουν εφημερίδες του συνδέσμου μας.
Η αρχική συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο κατέληξε στο τέλος στην εθνική οδό στον κόμβο Σαμάρι όπου οι συγκεντρωμένοι χωρίς να κλείσουν τον δρόμο και κρατώντας Ελληνικές σημαίες κατά μήκος του δρόμου μοίρασαν φέιγ βολάν στους διερχόμενους οδηγούς και μετά από μία ώρα ειρηνικής διαμαρτυρίας αποχώρησαν.

O Έλληνας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του , αρνείται την κοινωνική και εθνική ισοπέδωση που του επιβάλουν οι νεοταξίτες της κεντρικής παρακρατικής διοίκησης του πασοκιστάν , αντιστέκεται στην ξεφτίλα τους και αντιδρά στον αφελληνισμό που προσπαθούν να του επιβάλλουν.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.