Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κρούσματα λέπρας στην Αιτωλοακαρνανία

Συναγερμός έχει σημάνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς πιστοποιήθηκαν 4 κρούσματα της λέπρας στη χώρα μας και ιδιαίτερα στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Πρόκειται για τα μέλη της ίδιας οικογένειας αλλοδαπών Αλβανικής καταγωγής που διαμένουν στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια σε δημοτικό διαμέρισμα πλησίον του Αγρινίου και μάλιστα δύο από τους ασθενείς είναι παιδιά.
Η διάγνωση της λέπρας έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου την οποία εντόπισαν δερματολόγοι γιατροί κατόπιν εξέτασης των ασθενών οι οποίοι είχαν πραπονεθεί για ενοχλήσεις και παράξενα δερματολογικά συμπτώματα.
Οι γονείς και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο αναμένεται να λάβουν εξιτήριο καθώς η ολοκλήρωση της θεραπείας της νόσου είναι πολύμηνη και δεν απαιτείται να γίνεται σε νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο θα επιστρέφουν για να επαναλαμβάνονται οι σχετικές εξετάσεις που θα δείχνουν την πορεία του βάκιλλου στον οργανισμό τους.
Είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί "αντιρατσιστές" λαθραλληλέγγυοι θα γνωρίζουν την αιτία της "νεκρανάστασης" της λέπρας στην Πατρίδα μας και την προέλευσή της.
Δεν γνωρίζουμε όμως πόση ανοχή ακόμη απομένει στον Έλληνα που τραβά τα πάνδεινα με τους πασοκιστανούς χαρτογιακάδες που κυβερνούν , πόσο "εισακτέο" κακό πρέπει να υπομείνει ο Έλληνας ακόμη, μέχρι να του εξοντώσουν παντελώς την καθημερινότητα και την κοινωνική του γαλήνη με όλον αυτόν τον "πολυπολυτισμικό" συφερτό των εξ ανατολών αθλίων;
Ποιός μισθοφόρος μεγαλοδημοσιογράφος μπορεί να απαντήσει; Ποιός μετασταλινικός αλληλέγγυος αριστεριστής του... πώλου; Ποιος μπολσεβίκος διεθνιστάκιας του σφυριού και του δρεπανιού και ποιό αντιεξουσιαστήρι;


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.