Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Στρατόπεδο λαθρομεταναστών στο Ρίβιο Αιτωλ/νίας

To Ρίβιο Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας είναι ένας ήσυχος αγροτικός οικισμός που βρίσκεται στα ανατολικά της λίμνης Αμβρακία.
Εκεί η καθημερινότητα των κατοίκων έχει να κάνει αποκλειστικά με αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες και τίποτα δεν έδειχνε μέχρι και πριν λίγο καιρό ότι το μοναδικό έρημο στρατόπεδο που ανήκει στην εκεί περιοχή θα «άνοιγε τις αγκάλες του» να «φιλοξενήσει» ορδές πεινασμένων λαθροτυχοδιωκτών , ασιατών και λοιπών ανά τον κόσμο φυλών , τους οποίους στέλνουν οι μπολσεβίκοι της νέας τάξης πραγμάτων , οι σημερινοί πασοκιστανοί κυβερνώντες των μεγαλοεργολάβων και των παγκόσμιων κερδοσκόπων.
Εκεί που κάποτε εκπαιδεύονταν παίδες Ελλήνων στο στρατόπεδο , τώρα θα συντηρούν τσέτες αλλοδαπών σε εκτροφείο με λεφτά του Έλληνα βιοπαλεστή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eglimatikotita.gr :
…οι λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται από την αστυνομία μεταφέρονται εκτός Αθηνών σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο που βρίσκεται στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας (Σύντομα θα υπάρξει και άλλος ένας χώρος πάλι εκτός Αθηνών).
Από εκεί γίνεται ταυτοπροσωπία και έλεγχος των πραγματικών στοιχείων του κάθε λαθρομετανάστη και επαναπροώθηση του στην πραγματική χώρα καταγωγής τους ή να μεταφερθούν στην χώρα από όπου μπήκαν στην Ελλάδα....δηλαδή την Τουρκία.
Οι περισσότεροι βέβαια έχουν δηλώσει διαφορετική χώρα προέλευσης για την χορήγηση ασύλου και για αυτό σύντομα θα υπάρξει μεταφραστής που να μπορεί να διευκρινίζει αν όντως ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται ο κάθε λαθρομετανάστης.
Ταυτόχρονα καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί τελικά λύση με τις χώρες που δεν έχουν υπογράψει συμφωνία επανεισδοχής των υπηκόων τους...πχ Μαρόκο,Αλγερία και Πακιστάν….



Οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων , πασοκιστανοί κυβερνώντες μεταθέτουν το πρόβλημα από το Άστυ στην ευρύτερη επαρχία χωρίς να δίνουν λύση στο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Οι απελάσεις δεν τους «λένε» κάτι. Ούτε η αυστηρά φύλαξις των συνόρων μας.
Γι’αυτό..

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.