Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κατάθεση στεφανου στην επέτειο του 5/42 στο Κλήμα Δωρίδος

Σήμερα 15-5-2011 στο Κλήμα Δωρίδος πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του Λαικού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή αποδίδοντας φόρο Τιμής στους αγωνιστές του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων του Δημητρίου Ψαρού που σφαγιάσθηκαν άνανδρα από τους Ελασίτες του Βελουχιώτη ανήμερα του Πάσχα το 1944 .
Η σεμνή τελετή έγινε παρουσία των συγγενών των θυμάτων και εκπροσώπων αντιστασιακών οργανώσεων.
Αξιοπρόσεκτο είναι ότι για πρώτη φορά φέτος η οργάνωση της εκδήλωσης ΔΕΝ έγινε από τη νομαρχία όπως τις άλλες χρονιές αλλά από τον σύνδεσμο πολεμιστών του 5/42 συντάγματος ευζώνων.

ΔΕΝ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών που αυτό αποτελεί προσβολή στη μνήμη εκείνων που σφαγιάστηκαν από τους απάτριδες κομμουνιστές και θα πρέπει να ντρέπονται που φοράνε την τιμημένη στολή του Έλληνος Αξιωματικού. Μα πού να την βρούνε την ντροπή οι καρεκλοκένταυροι κομματικοί χαρτογιακάδες με τις δάφνες στα πηλίκια;
Ας ευχόμαστε να μην χρειαστεί να πολεμήσουμε κάτω απ’τις διαταγές τους...

Αξιοσημείωτο ήταν ότι για άλλη μια φορά ο κόσμος μας υποδέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό , πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν αντίτυπα της εφημερίδος μας, τις οποίες διένειμαν συναγωνιστές μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Τα - " μπράβο παιδιά, είμαστε μαζί σας" - αντηχούν ακόμα στα αυτιά μας και μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε, εναντίον όλων των προδοτών της Πατρίδος, τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη ή το θάνατο!

για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος


Σταθόπουλος Λεωνίδας