Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η διάβρωση της Ελληνικής παιδείας από τον "ιό" της αριστερής κουλτούρας


Αυτή την εικόνα αντικρίζουν καθημερινά οι μαθητές του γυμνασίου στη περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Η Ελληνική σημαία κυματίζει σκισμένη στο προαύλιο του σχολείου σα να πρόκειται για κουρελόπανο! Παρά τις αντιδράσεις και τις εκκλήσεις των μαθητών αλλά και των γονέων τους, για άμεση αποκατάσταση της σημαίας, η διευθύντρια του σχολικού συγκροτήματος αδιαφορεί πλήρως με αποτέλεσμα η Ελληνική σημαία να παραμένει στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα η συγκεκριμένη διευθύντρια είναι γνωστή για τις «Δημοκρατικές» και «προοδευτικές» πεποιθήσεις της που στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να αναφέρει τους Χρυσαυγίτες, στους μαθητές της, ως «ακραίους» , «φασίστες» και «ρατσιστές». Ενώ πρόσφατα μετά από ρίψη φέιγ βολάν, από τα μέλη της Χρυσής Αυγής του πυρήνα Πάτρας, στο 4ο λύκειο στη περιοχή της Αγίας Σοφίας καθηγητής άρχισε να τα μαζεύει βρίζοντας και φωνάζοντας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι αλήτες! Τον οποίο χαρακτηρισμό βεβαίως και του τον επιστρέφουμε!

Απ΄ ότι φαίνεται, λοιπόν, η Ελληνική παιδεία κάνει άλματα προς τα πίσω και όχι προς τα εμπρός όπως διαλαλεί σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση η κ. Διαμαντοπούλου. Για τη κυρία(ο Θεός να τη κάνει) Υπουργό η τιμωρία δασκάλων όπως η Χαρά Νικοπούλου, η οποία έχει παλέψει στη κυριολεξία με νύχια και με δόντια προκειμένου να κρατήσει ζωντανό τον Ελληνισμό στα σχολεία που βρίσκονται στα σύνορα με τη Τουρκία, είναι πιο σημαντική από τη τιμωρία της συγκεκριμένης διευθύντριας που αδιαφορεί για το σκισμένο σύμβολο του Έθνους μας. Είναι ξεκάθαρο πως οι 300 πολιτικάντηδες και γενικά το Εθνοκτόνο σύστημα που κυριαρχεί δεκαετίες τώρα στην Ελλάδα προωθεί την προδοτική αριστερή κουλτούρα και όχι την γνήσια Ελληνική! Πράγμα καταστροφικό για την παιδεία.

Τέλος, για να δώσουμε και μία απάντηση στις κατηγορίες της διευθύντριας περί φασισμού, εμείς οι Χρυσαυγίτες σαν Έλληνες Εθνικιστές και γνήσιοι υπερασπιστές του Έθνους θα πολεμούμε διαρκώς κάθε τι ανθελληνικό. Δε θα αφήσουμε ήσυχο κανέναν ο οποίος προσβάλλει και ξεφτιλίζει με αυτό τον τρόπο την ιστορία του Έθνους μας.


Υ.Γ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΦΑΣΊΣΤΑΣ ΠΑ ΡΑ ΠΡΟΔΌΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΊΛΑΣ