Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ταραχές λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα



Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στην ευρύτερη περιοχή.
Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών με 15 τραυματίες, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Ομάδες μεταναστών, Κουρδικής καταγωγής, επιτέθηκαν σε ομοεθνείς τους με πέτρες,λοστούς,μαχαίρια και μπαλτάδες!
Στη συνέχεια επεχείρησαν να περάσουν την πύλη του λιμανιού.
Δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμα και μολότοφ στους λιμενικούς και τους αστυνομικούς στην πύλη εισόδου,αλλά απωθήθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τουλάχιστον 15 τραυματίες στο νοσοκομείο Φιλιατών.
Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας, η σημερινή κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που γνώριζε η περιοχή μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν και πάλι έφταναν κατά κύματα Κούρδοι λαθρομετανάστες.
Οι Κούρδοι ήταν φοβισμένοι και φιλήσυχοι, σημειώνουν, για να συμπληρώσουν ότι σήμερα η πόλη κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες γίνεται κυριολεκτικά αδιάβατη, εξ αιτίας του φόβου που προκαλούν οι ομάδες Σομαλών, Αφγανών και άλλων.
Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας και νέος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης έστειλε πρόσφατα επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με την οποία εξηγεί το πρόβλημα και ζητά άμεση βοήθεια για την άμβλυνσή του.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά :
"το θέμα ξεπερνά τις δυνατότητες παρέμβασής μου. Πλέον από πλευράς μου δεν βρίσκω δικαιολογίες πειστικές προς τους κατοίκους του Δήμου".
"Δεν πάει άλλο" λένε κάτοικοι, που ζητούν άμεσα να παρέμβει η Πολιτεία.

Πηγή : www.aerasfm.gr


Ελεεινοί , εντεταλμένοι κυβερνώντες ως μισθοφόροι νεοταξίτες επιμένουν να πολεμούν την Ελληνική κοινωνία προσπαθόντας να φέρουν τα πάνω - κάτω στην καθημερινότητα του φιλήσυχου Έλληνα πολίτη , "χτίζοντας" με τον φόβο και την απόγνωση του νέες γειτονιές - γκέτο Ελλήνων πολιτών.
ΕΜΕΙΣ όμως σαν Χρυσαυγίτες , όπως όλοι οι Έλληνες στην ψυχή , θέλουμε πίσω τις παλιές μας γειτονιές , αυτές που μας στέρησαν οι ανάξιοι και προδότες πολιτικάντηδες των βορείων προαστείων , του κέρδους , της μίζας ως υπάλληλοι των σιωνιστικών επιταγών της Goldman sachs και του Σόρος.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Α.Σ.